Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Speed® #21461 üzenetére

    Azért úgy nem adnák ki a progit, hogy nagyon mellémérjen, egyébként nálam szépen skálázódott is 3.3-4.6GHz között.

    Volt időm, megnéztem az Aida benchmarkot. Van, ahol hasonló a tuningolt i5k teljesítménye az i7-hez (sajna 3400MHz-en mér a progi), itt nyilván alapból jobb lesz a 2600 turbóval. Van, ahol viszont annyival erősebb az i5k, hogy azt az i7 turbóval sem érné be, szóval egyrészt tudni kéne, hogy a használni kívánt szoftverek milyen eljárásokat használnak, másrészt, hogy kihasználják-e a HT-et, mert az nagyon nem mindegy. A teszteket végignézve viszont, HA minden klappol, jobb választásnak tűnik a 2600.

    Tegamp próbaképpen aktiváltam C6-ot alap órajel mellé. Úgy levágta kék halálba a gépemet, mint a huzat, pedig elég régóta használom már 3.3-on (a lá EPU / offset). Sem idle, sem terhelés alatt nem volt baja. Sztem ezek az extra fícsörök kizárólag akkor lehetnek hasznosak, ha az ember nem finomhangolja a gépét (offset módban), azaz minden jóval magasabb feszen megy. Lényegében tehát mezei felhasználónak jó, "advanced user" meg hagyja a fenébe ezeket az alaplapi szarságokat.

    madgie: WTF? Virtu ingyenes, és még frissítik is. Viszont amikor 1x átálltam VGA-ra, és utána próbáltam használni, amikor ismét aktiváltam, nálam is elkezdte üzengetni, hogy lejárt, úgyhogy a lementett partíciómon továbbra sincs rajta, mert nem tudom, hogy valami rendszerpucoló progi lőtt-e ki valamit belőle, vagy simán szar.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák