Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz rayoliviero #22461 üzenetére

    Én csak a magas feszt látom, a takarékosat nem.

    Akkor auto, mert valahogy eltűnt a 2. oldala a régi doksinak, és papírról írtam vissza, ami viszont régebbi, mint a táblázatos, illetve az utolsó saját mentésem. Igyekszem mielőbb javítani. Egyébként a procin és a lapon is múlik, hogy melyik beállításhoz mennyi alapfesz kell, illetve kell-e az OV, vagy nem.

    Nálam az EPU hazavágta az offset módot, fixben meg alig csökkentett valamit. Sajna nem figyeli, hogy az offset már eleve leveszi a feszt, így abból is levesz, aztán be sem bootol a rendszer, vagy túl magas feszt kell megadni, ahhoz meg persze elég okos, hogy terhelés alatt ne vegyen vissza, ergo nem lehet értelmesen beállítani. Nem tudom, MSI-nél hogy van, ez az ASUS-nál egy elég buta hiba. EPU-nak utoljára P45-nél volt értelme, akkor olyan okosan dolgozott, mint most az offset.

    ExtremeClock? Droppról nem tudok. A VDroop-ot esetleg nézd meg a szótárban, vagy a belinkelt leírásnál, az a feszültség elszivárgását jelöli (terhelés alatt), tehát nem lehet pozitív, mivel nehezen venne föl a lap áramot körülötte a semmiből. A túlfeszelés egy másik dolog, semmi köze a VDroop-hoz. Nálad vsz. az 1.475V bios beállítás valójában 1.5V-ot eredményez, azaz túlfeszel a lap.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák