Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz N_A_S #23003 üzenetére

    Gondolod, hogy mindkettő ugyanazokat az algoritmusokat használja? :F RAM-okat nem néztem :B , lehet az is, de olyan mélyen nem ismerem őket, hogy mennyire terhelik másként a hardvert.

    dime27: Ha annyi lóvém lenne, VGA-ra költeném, nem RAM-ra, de ez nyilván egyéni preferencia kérdése. Cinebench-csel és LinX-szel viszonylag keveset játszom. :DDD Az említett videós munkák az én szerény RAM-jaimmal is megoldhatóak, és játszhatok, videózhatok közben. Persze, nekem nem a videózás a no. 1 szempont.

    asuspc96: Eddig csak nV topicban láttam ilyet, és fennen szidták az nV drivert. :U Be is linkelem a hsz-odat oda. :DDD Akkor vagy az AMD driver is szar (ami amúgy nem lenne meglepő), vagy valami egészen más gond van. Esetleg Windows update? Codec?

    Gaben01: Igen, írok nekik, és várom a másik biost. Egyébként mit nem értesz? Tesztelni akartam, a probléma azzal van, hogy nem tudom visszatenni a régebbit még Bupdater-rel sem, és semmi mással, pedig minden trükköt kipróbáltam. Amúgy mindegy, mert max. 2X restartolom a gépet, ha profilt kell váltanom, amíg nem jön új.
    X58-nál nem éreztem az ASRock hátrányát, mert csak olyan feature-ök hiányoztak belőle, amelyeket a P6T DLX-ban sem kellett használnom, a VDroop miatt pedig alig pár mV-ot kellett emelnem ugyanahhoz a tuninghoz. Ugyanakkor barátomnak Z68 Pro 3-a van, és itt még többeknek, és bizony fontos beállítási lehetőségek hiányoznak, arról nem beszélve, minthogy pl. C-State-et kikapcsolva nincs turbo, és egyéb "nem hibák". Én változatlanul az ASUS-t javaslom (más lapokkal összehasonlítva, és ezt leszámítva ASRock is javasolt lehet), de ha valakinek sürgős a gép, és pont hiányzik az a pár ezres, vegyen olcsóbbat. Én azért figyelmeztetek a hiányosságaira, nehogy aztán jöjjenek a sírások a topicban nem egyszer olvasott okok miatt.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák