Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz 04ahgy #24822 üzenetére

    De remélem leszoktattak a reflexből, ok nélkül történő BIOS frissítésről.

    Erre szerintem leginkább a gyártók nevelnek.

    Sok termék esetén nem tudsz anélkül átmenni a telefonos ügyfélszolgálati droidon, hogy ne követelné, hogy próbálj software-t frissíteni. Még akkor is, ha "bárki" felfoghatná, hogy 99.9% hardware-es hibáról beszélsz, ami ráadásul azt is jelentené, hogy akár elkezdeni sem tudod a frissítést (pl. nem lehetséges kiadni a parancsot, ha nem működnek a perifériák), de ha igen, talán akkor sem jó ötlet megkísérelni vélhetően hardware hibából eredő üzemzavaros állapotban ezt, mert jó eséllyel csak gajjra vágod a software-t is, aztán onnantól se kép, se hang, így nekik is nehezebb lesz debugolni, ha végre szervizbe kerül.

    Ezért is szoktam rá én is arra, hogy rutinszerűen frissítek mindent, ha kell, ha nem, mert lehet belőle gond, viszont ha másból van gond, akkor úgyis ez lesz a legelső, hogy frissíts.

    De a bizakodást is ők ültetik el benned, hogy vagy ugyan olyan, de inkább jobb lesz frissítés után. Hibajavításokat és új funkciókat kapsz, ami vagy kell neked vagy nem, de ritkán jelzik, hogy esetleg elvennének tőled valamit.

    És ez nem csak PC-k, de más eszközök alaplapjaira is igaz (TV, telefon, stb).

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák