Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AirBooms

    addikt

    válasz Źşë' #2593 üzenetére

    Mondd, te bolond vagy? Odáig stimmel, hogy ha nem tetszik, akkor vegyem meg máshol. De ha valaki nem hajlandó foglalkozni az üzlettel, az foglalkozzon mással (menjen el péknek, stb.), s ne hitegessen, ne csapjon be másokat. Mivel nem ismered a helyzetet, nem értem, miért szólsz be így, ráadásul ebben stílusban. Azt hiszem, ez már a moderátorok tűrésküszöbén mesze túlhaladó.
    Mellesleg szám szerint privátban és nyilvánosan is legalább négyen vagyunk úgy itt a topikban, akik hete óta hiába várunk a termékünkre, ő meg sz@rik ránk. S igen, képzeld, az email, privát írás mellett sms-t is küldtem neki, s többször hívtam is telefonon. A telefont nem veszi fel, nem hív vissza, nem ír választ. Egyszerűen megrendeléskor kaptam tőle egy megrendelést igazoló emailt, azóta sem semmi. Pedig pont jó lett volna vele tisztázni (s ezt ő is kéri hivatalosan az emailjében), hogy milyen módon akarom átvenni a cuccot. Nos, már itt újabb probléma merült fel, mert én február 1-én rendeltem meg a ramokat, de az előreutalás határidején január 31 szerepelt, nem kis ellentmondás, ugye?
    Az átadás határidejét február 9-10-ében jelölte meg, azt hiszem, ezt már lassan egy héttel kezdjük túllépni. Ilyenkor egy korrekt eladó minimum ír egy elnézést kérő sms-t vagy emailt, de ő bújkál, nem veszi fel a telefont. Pedig csak egyszer kellene közölnie, hogy "öreg, le vagy sz@rva". Ezek után én rágalmazok???? Te beteg vagy.

Új hozzászólás Aktív témák