Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hadde

    tag

    Sziasztok!
    Érdekes dilemmába kerültem!
    A koncepció a következő:
    Z77 Extreme4-M
    i5 3570k
    HyperX 8GB 1600Mhz cl9
    WD Blue 500Gb Sata3
    XFX 550W Pro-Series Full Wired
    Ezeket egy hónapja vásároltam és összeraktam és ment! Elérkezett az idő hogy bírtam beletenni egy vga-t ami a SAPPHIRE HD7870 2GB GDDR5 FLEX változat!
    Első tünet: Az istenért nem akart átállni az Intel HD vga-ról a PCI-E-re. Régebbi BIOS volt rajta és azt tanácsra frissítettem a legfrissebbre! Rendszer újra fel friss BIOS-ossal és videokarival ami adta a képet!
    Ment is de lecserélném a vga-t és eladtam mert 7970 vagy másvalamire akarok váltani. Kártya ki és áhá már megint nem akar átállni, kábelek dugdos össze vissza nincs kép integrált vga-val, BIOS default jumperral majd restrat és semmi. Majd gondolt egyet és adot képet hdmi-n csak a bekapcsoláskor a BIOS post után nem történt meg a boot a merevlemezről és folyamatosan újraindította magát! Ez ment ötvenezerszer dafaultozás sata kábel cserebere és semmi!
    Format c uj Windows telepítésének vége és újraindításkor megint ugyan az nem bootolt a HDDről pedig a frissen telepített rendszer ott volt........
    Aztán megint nem volt kép de semmi meg be sem kapcsolt, teljesen szétszedtem az egészet majd összeraktam mérgemben h nem lehet nálam ennyire USER ERROR!!!
    Nagy nehezen bekapcsolt de csak mindig BIOS default után, de nem adott képet.
    Belenyomtam egy régi 4670 es 512Mb-os karit és első pár próbálkozásra nem adott képet majd újból adott a vga-val beleugrottam a BIOS-a és a beállítások között nem bírtam már váltani a integrált HD és a PCI-E között mert már csak a PCI-e látta a vga-val.
    Most nyomom így a 4670-el nagy nehezen de nem tudok rájönni mi a baj mert az eszközkezelőben nem mutatta a Intel HD-grafikot csak a rendes vga-t pedig ezelőtt mindkettő a listában volt.
    Most mi halt ki az alaplap vagy a cpu?
    Tudom h katyvasz amit írok de már felrobbanok az idegtől!

    (¯`·._)H@®ÐÇ()®€_)-,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸

Új hozzászólás Aktív témák