Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jeni

    félisten

    válasz fsb1000 #3564 üzenetére

    Igen ezért gondoltam,hogy fordítva helyezem fel a ventit a CPU hűtőre. Viszont van nekem egy CM 4:3-s mobil Crack amibe 3db wincsit lehet berakni amiben van egy venti és bentről szívja a házon kívüli levegőt befelé a ház belsejébe,és úgy állítottam be a magasságot vagyis a HAF932 házban a 3-4-5 rackjét foglalja le,hogy vonalban legyen a CPU HŰTŐ-vel. Igy elméletileg azon a dobozon belül arra irányítja a levegőt.Természetesen ez a megoldás nem 100%.hogy a hűtőre megy a levegő. Bár kérdés mennyire lesz hatásos a CPU hűtő másik felére tett venti ahol a ház hátsó felén is van kifelé fújó venti ráadásként a ház tetején is van egy közel 23cm venti gyárilag beszerelve ami szintén kifelé viszi a levegőt.
    Így a házban elölről 2 venti van ami beviszi a levegőt,oldalt 1 ami szintén befelé kavarja a VGA felé,és kettő van hátul és fent. A cpu-ra tett ventit nem számoltam mert elvileg az lenne a 3. ami a lamellákról szívja el a hátlapon levő ventire a levegőt.

    Basszus mennyi gondot okoz ez a Mugen2 rev.2 illetve a Corsair Vengeance magasított hűtő bordái.
    Lehet,hogy egyszerűbb lenne egy keskenyebb CPU hűtőt keresni,vagy a Mugen2 aljára rátenni a VGA helyéhez közeli oldalára és akkor alulról fújná ki a levegőt.Ennél meg nem tudni mennyire viszi rá az Asus 5870-s karim magjáról a hőt a lamellákra,mert elég közel van hozzá ( bár előnye van,nem melegszik annyira az ATI magja )?
    A másik,hogy felrakom a gyári CPU hűtőt és nem lesz cpu tuning.

    A harmadik változat nem Corsairt veszem meg hanem a DDR3 Kingston Grey 8GB KIT 1600MHz XMP X2 (2x4GB) változatát,ami elvileg a Sandyra van tervezve. Ezzel meg nem is lenne gondom a Mugen2-vel.Elé rakom a ventit és alatta meg kényelmesen elférnek a memóriák. Az a bibi,hogy nem találom a Kingston gyári oldalán azt a infót ami írna arról a Kingston Grey memóriáról.

    Ez hosszúra sikeredett. :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák