Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MrCsiT

    addikt

    válasz Rick4 #143356 üzenetére

    Nálad a megoldás egy része. :)

    Hívott a Telekomos szerelő, és az alábbiakat mondta el:
    -Optikán nem engedélyezett a dupla PPPOE betárcsázás (és nekem van egy saját Asus routerem ami csatlakozik.), és hiába van Passthrough-ban az 5670-es ONT, egy restart után csak addig marad internet kapcsolata(mivel később bejelentkezik az Asus router is) amíg a TTL-je le nem jár, azután tiltásba kerül. Mivel azonban az Android boxnak kell az internet kapcsolat, így ha az már nincs, elhullik a TV szolgáltatás.
    Mivel nekem a NAS elérés miatt szükséges egy publikus IP, így a szerelő a régi IPTV-re átállást javasolta, amit én tudok szerződés módosítással egy Tkom ponton kezdeményezni.
    Mondtam a szerelőnek, hogy mivel ezen az MT helyen előbb volt internet szolgáltatás létesítve, TV csak később, így nem értem, ha valóban szigorítottak és az interneten elérhető információktól eltérően, ilyen módon üzemzavart okoz az azonos névvel történő PPPOE csatlakozás, akkor miért nem adnak a TV-hez az ONT-ba egy másik usernevet és kész lennénk, nem kellene szerződgetni, eszközt cserélni és mégis minden működne? ..de itt nem tartanak, úgy tűnik..

    [ Szerkesztve ]

    "Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

Új hozzászólás Aktív témák