Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • genndy

    addikt

    válasz Varlaisaran #10461 üzenetére

    Na jó, a technikai részéhez annyira nem értek. Valami biztos van rajta, különben nem nézne ki így. Az viszont biztos, hogy a beállítófájlban volt egy olyan hogy EnableAmbientOcclusion=true, azt átállítottam false-ra mert átlátszó, de valószerűtlen lett tőle a víz és zabálta az fps-t. Belekukkantottam az ini-kbe, aztán el is riadtam és az alapokon túl nem erőlködtem.

    A kiesik-a-csöcse-a-ruhából-amazon vs sárkány típusú képek gondolom szándékosak, de azokon én is csak mosolygok. Bár egy fokkal jobbak, mint amikor 5 méteres vasdarabokkal hadakoznak a tipikusan anime-karakterek - Skyrimben :(
    Ilyen steril hatást én is érzek, de ez nyilván a motor hibája és a fejlesztők döntése is. Technikailag minden felsoroltat meg lehetne csinálni - csak akkor a konzol már kipurcanna... Vagy a Bethesda nem feküdt le az Nvidiának, mint a Gearbox. Lábnyomok-a-hóban típusú mod egyébként már van, és olyan is hogy "vizes" legyél ha kijössz a vízből (ez azért még bénán néz ki, inkább gőzölög a karakter). Nem csodálkoznék ha a többi ilyet is megcsinálnák a modderek, mint ahogy az OBGE-t is összehozták. Illetve next-genben már simán lesznek ilyenek.

    Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Új hozzászólás Aktív témák