Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • C1trom

    tag

    Pár napja érkezett meg a Satellite L850-11D -m, és az eddigi tesztelés alapján elégedett vagyok vele. Teljesítménye meglepően jó.

    Az egyetlen "hiba" hogy az akku üzemideje kicsit rövid (aktív netezgetéssel kevesebb mint 4 óra). Ez megfelel a típusnak szóval nem igazán hiba, és valószínűleg gyakrabban fogom konnektorról használni mivel elsősorban asztali notinak vettem, de kíváncsi vagyok lehetne-e többet kihozni belőle...

    A kérdésem az, hogy vajon működésre lehet-e bírni a szunnyadó, cpu-ba integrált intel gpu-t (amivel elméletileg már 6 óra körülre kúszhat az üzemidő lightos használat mellett) és valamilyen intelligens módon lehetne-e váltani a dedikált (amd 7670m) és az integrált gpu (intel HD3000) között, vagy az integrált gpu hardveresen ki van iktatva?

    Csak azért merült fel bennem a kérdés, mert a toshba driver / support oldalán találtam inteles display drivert ehhez a típushoz, és kíváncsi vagyok mi történne ha feltenném (gyárilag csak AMD drivert rakott fel a dedikált gpu-hoz, és szerintem csak azt használja a gép).

Új hozzászólás Aktív témák