Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zs0lt1

    csendes tag

    Sikerült megtalálnom ezt a topicot. Elnézést, hogy egy külön fórumtémát [link]indítottam, de nem találtam a megfelelő fórumtémát a problémámra.

    Tehát, kb. 4 hónapja vásároltam egy Toshiba Satellite P300-1E9 típusú notebookot. Az első indítást követően az előre telepített Vistát azonnal feltelepítettem a gépre, majd telepítést követően, azonnal elkészítettem a helyreállító lemezeket, amelyekről másolatot is készítettem, hogy duplán be legyek biztosítva. Mivel sokat internetezem előfordul, hogy bekapok egy-két durvább vírust is, ezért nálam nem ritka, ha újra telepítem a rendszert. Szóval kb. 2 hónap után a helyreállító lemezekkel indítottam el a notebookot, hogy újra telepítsem a Vistát.
    A helyreállító lemez megformázta a merevlemezt és kb. egy 45 perc alatt fel is telepítette a rendszert, ami ugyan úgy működött, mint az első telepítést követően.

    A probléma most jön. Jövő héten megint formáztam a gépet. Minden tökéletesen működött egészen addig, míg le nem töröltem valamit a gépről, ugyanis a törlést követően a gép nem volt hajlandó belépni az asztalra. A „VÁRJON!” feliratnál nem ment tovább! Kb. 3-4 órát vártam, majd kikapcsoltam. Ami érdekes, hogy csökkentett módban azonnal belép! Kb. 5-6 alkalommal telepítettem újra a rendszert, de nem történt változás.

    Ha a telepítést követően nem törlök le semmit, akkor működik a belépés, csak kb. 10 percet kell várnom míg meglátom az asztalt. Ellenben a vásárlást követően a gépnek kb. 1 percig tartott belépnie az asztalra.

    Nem hiszem, hogy az operációs rendszernek van baja, ugyanis a telepítés hiba nélkül lezajlik és eddig nem is volt probléma a lemezekkel. Valami történt a géppel, ami lelassítja!

    Ötlete van valakinek?

Új hozzászólás Aktív témák