Hirdetés

Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz pumpedli #24520 üzenetére

    Hali!

    Az MS Visual Studio Express (remélem, hogy a 2010-es verzió, mert W7 alá az "való") nem kispályás fejlesztőkörnyezet, számtalan olyan modul-t, library package-t, stb stb telepít, amiknek a rendszer újraindulást követően kernel szintű (és egyéb, de magas) engedélyre lesz szüksége. Szóval ha ezen az egy problémán át is vergődnél, jönne a többi.(Nem, vagy nem úgy működnek pl komponensek, egyes modulok nem végzik a feladatukat, installer készítésénél nem tud hozzáférni bizonyos rendszerfájlokhoz, stb stb)

    Fejlesztő munkát, rendszergazdai jogosultságú fiókban/ból kell végezni, azaz "oda" telepíteni a fejlesztőkörnyezetet, szóval nyugodtan uninstallálhatod a korlátozott fiókból...

    Fire.

    UI: Nagyon ritkán előfordul(hat), hogy a VS2010 telepítése után, akár a rendszer is megadja magát.(Ezt elkerülendő, célszerű egy rendszermentést csinálni(nem a W7 beépítettjére gondolok) mielőtt felpakolod)
    Ez akkor szokott előfordulni, ha egy leharcolt rendszerre pakolják fel. Ha fejlesztésre adod a fejed (és ez akkor is igaz, ha csak most ismerkedsz a programozással), akkor azt lehetőség szerint egy "egészséges" rendszeren tedd, amin az összes frissítés(Windows update) naprakész és nincs teleszórva mindenféle "szeméttel", magyarul nem egy átlag user gépe, amin aztán minden van telepítve. Ha lehetőséged engedi, akkor ilyen célra egy külön gépet tarts fenn.

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Aktív témák