Hirdetés

Aktív témák

  • Arpee78

    senior tag

    válasz Trashfan #21076 üzenetére

    Hát ja, egy járgány ereje nagyban függ a többi járgánytól. Pl SPG nem sokat ér felderítő nélkül. Ezt biztos nem számolja az MM. A Type59 a saját kategóriájában OP, ha együtt támadnak ez hatványozottan igaz. Ezt beleszámolva és a heavyk túlzott súlyozását figyelembe véve mindjárt a tiétek volt gyengébb. Annak, hogy egy sorba kerülsz egy erősebb járgánnyal, abszolút nincs jelentősége.

    A másikon: Tier 9-es csata. 4-es light találkozhat 8-as heavy-vel, scout ugye tehát kell nagyon lövöldöznie. A 3-as lightot a 4-es hozta platoon-ban. Azzal lehet vitatkozni, hogy a különbségek túl nagyok, de... A ténylegesen találkozás valószínűsége a harcmezőn viszonylag kicsi (1/15), illetve 5/15 mert 5 db 8-as járgány van az ellennél. Ha csökkentenék a különbségeket, akkor meg az lenne a baj, hogy top tierként alig lövünk ki valakit. Meg a túl sok várakozási idő is gondot okozhat.

    Szerintem a nagy SPG-ket a nagy heavyk ellen szánták a fejlesztők, csak másik heavy lenne komoly ellenfélnek ha azok nem lennének. Gondolom ezt nem akarták, mindenkinek jusson egy kis random. A többi kategóriának ott van az eshetőség, hogy összefut egy nála nagyobbal, a nagy heavyk így kivételek lennének. A mostani MM chart alapján a top SPG-k csak a legnagyobb szintű csatákban létezhetnek, tehát nem gyakran lő nagy arty kicsi heavyre. Legalábbis nem olyan gyakran, hogy kicsi heavyvel ne lenne jó játszani.

    (#21081) kedvesgabor
    Biztos sok meló lett volna a járgány kifejlesztettségét beleszámolni. Majd talán később, reménykedjünk. A kisebb tankokra jellemzőbb a kevésbé képzett legénység/fejlesztés/felszereltség, ez is igaz.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák