Egyre jobban körvonalazódnak a Canon EOS R3 specifikációi

Néhány infómorzsa mellett eddig nem látott termékfotókat is megosztott a japán vállalat.

A Canon már másodjára oszt meg információkat a még készülőfélben lévő EOS R3 fényképezőgépről, amely nagyjából az EOS 1D sorozat tagjainak tükör nélküli, MILC megfelelője lesz. Azt már áprilisban elárulta a gyártó, hogy az R-bajonettes váz rétegelt, hátsó megvilágítású érzékelőt és DIGIC X jelfeldolgozó processzort kap, ennek köszönhetően akár 30 fps sebességgel is készíthetünk sorozatképeket bekapcsolt témakövető AF közben, az azonban új infó, hogy ezt a számot RAW formátum mellett is képes lesz hozni.

További érdekesség a Dual Pixel technológián alapuló fókuszrendszert illetően, hogy az aktív fókuszmezőt akár szemünk mozgatásával is kiválaszthatjuk (Eye Control AF), továbbá fontos még megjegyezni, hogy az akár -7 FÉ érzékenységű AF-rendszer az emberek és állatok mellett versenyautók, illetve motorok automatikus követésére is képes.

Az időjárásálló, beépített portrémarkolattal is rendelkező EOS R3 8 FÉ hatékonyságú, vázba épített képstabilizátort is kapott, amely képes együttműködni az objektívekbe épített stabilizátorokkal, és fotózás mellett a videózást tekintve sem kell majd szégyenkeznie, hiszen a 4K felbontáson felül a RAW formátum és a Log3 videomód lesz a modell legfontosabb videós kulcsszava. A gép piacra kerülését illető információk sajnos továbbra sem ismertek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Canon

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés