Hirdetés

Aktív témák

  • s0rT3d

    tag

    Ez ügyben nem kap az illető fekete pontot? Megkárosított 2ezer Ft-al plusz 2 hétig állt a csomagom a postán. Szerintem ezért a minimum egy feketepont.

  • enginev3.0

    félisten

    válasz s0rT3d #15927 üzenetére

    kapott pontot

    A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3

  • K.Roland

    újonc

    válasz Pizzu #16025 üzenetére

    Na először is te idióta Pizzu!
    Ha ilyen buta vagy inkább meg sem szólalnál!OLDGAMER rohadtul nem én vagyok,az én nickem (SMITHH) amit tiltottak az ilyen seggfejek miatt mint te>>.
    Az én nickem SMITHH volt.
    OLDGAMER engem is keresett PH-n és küldött vga-kat javításra!
    Amire mellesleg 2 tanu is van...
    Nicksonny ezzel a névvel van fent most, mivel két regje volt...Ha ilyen buta vagy inkább meg se szólalj...
    "dave_19@freemail.hu" ezzel az msn címmel vett fel,gondolom ez lehet az e-mail címe is amiről csevegett ezzel azzal!
    Meg milyen Damon165?Ember te beteg vagy... SMITHH érted?Ne akard már más nickjét meg sarát rám kenni jó?
    Ez volt a nickem!

    Szarka Dávid
    Sajópálfala Petöfi Sándor u.30
    3714

    Ő OLDGAMER ti nagyon nagy okosok!Látszik milyen magas értelmiségek vagytok...A mostani nickje pedig ugye a Nicksonny.Tehát nem nagyon ajánlom a fenyegetőzést,meg ha még egy embernek el meritek küldeni a személyi másolatom meg a papírjaim piszkosul meg fojátok bánni,nagyon kezdem unni ezt a [ ***************moderálva ]együt...
    Ha valamit nem tudok nem szólalok meg!

    Kovács Roland
    Kedves moderátort pedig kérném,a nicket nem törölni a helyzet tisztázásáig!(Mert szokás a Szuper-T és stb gyönyörüségek kívánságára meg óhaj sóhajára...)

    [ Módosította: Oczu ]

  • robick5

    tag

    válasz K.Roland #16053 üzenetére

    Ha tényleg te voltál Smithh akkor nagyon nagy bajban vagy !
    Lásd itt,és akkor most ismerted el a sarad velem szemben!Itt is felhívnám figyelmed keddig van időd eljuttatni hozzám a kártyát.

    06206262041>BGA (VGA,NOTI,ALAPLAP) REWORK,REFLOW,REBALL,VGA-NB-SB-VRAM chip csere< 06206262041 >Egyre kevesebb időm van sajnos belépni,ezért inkább HÍVJ,szinte bármikor elérhető vagyok telefonon! 06206262041

  • an0ny

    tag

    x_o_n kollégát kell értékelnem, nem jött el a megbeszélt időben a megbeszélt helyre. bár felhívott az időpontban, hogy nem ér oda időben és visszaszól majd mi lesz de ha én nem hívom még mindig várok rá és - bár ő ezt nem tudhatta - csak ezért mentem fel pestre. sajnos negatívra kell értékelnem és egy fekete pontra. :(

  • ken26

    tag

    Én csak annyit szeretnék rövid mondattal-majestic-kollégáról,nem érdemes vele üzletelni,mert el küld mindenkit-oda-káromkodik vigyázni kell vele mert agressziv őrült! ha kell be is linkelem!

    [ Szerkesztve ]

    A normális üzletem után,kérem a piros pontom!

  • Lasy

    veterán

    Mint tudjátok elég türelmes típus vagyok.
    ebay bazárból rendenlem még 2011-09-13.án jópár fülest Lacazr93 Eddig tudtam várni.

    2011-09-14 18:56:31
    Halli
    Megkaptam a pénzt, számom:

    Szerintem elég idő eltelt most már.
    A gond az, hogy 3 hete írta, hogy megérkeztek, de azóta sem került postára hozzám. :(

    Ezúton szeretnék egy -ot kérni, és hirdetési jog megvonását is.
    Köszönöm előre is.

    Jelen pillanatban is hirdetési megvonás alatt áll

    [ Módosította: Oczu ]

    +36702778032

  • daniele

    aktív tag

    Trevi-nek jár egy fekete pont. Egy LG540-et vettem tőle és egyszerűen használhatatlan a telefon... A hírdetésében az állt, hogy az érintés néha elcsúszik, erre még a billentyűzetet se tudom ki oldani.... Mindig elcsúszik az érintés... Megbeszéltem vele, hogy ha nem működik a telefon normálisan akkor vissza az egész, erre azt írta, hogy "mondtam, hogy tegyél fel gyári rom-ot mert ezt a romot nem bírja..." Most fogok neki állni a rom cserének... Majd meglátjuk, hogy azzal, hogy működik... De nagyon úgy nézki, hogy nem fogom vissza kapni a pénzemet mert nem az volt a válasza, hogy "jó holnap vissza adom" hanem, hogy tegyek új romot.... :W :W :W :W :W

  • daniele

    aktív tag

    válasz daniele #16059 üzenetére

    LG pc suite-al nem tudom frissíteni, se KDZ updaterrel... :W Ha sikerül vele megbeszélnem akkor visszavonom a feketét...

  • stawros

    tag

    válasz stawros #16013 üzenetére

    Sziasztok, helyreállt a rend, megjött a cucc tisztáztunk mindent, ha valaki elad vmit akkor legyen közlékenyebb és a csomagfeladást ne bízza másra, részemről a dolog letudva, tisztázta magát JOE32. :B

    Köszönjük a visszajelzést, újra hirdethet a hardveraprón.

    [ Módosította: kaller1 ]

    Ha nem érsz el telón hagyj privit, mindenképp válaszolok, ahogy időm engedi.Ha privátra nem válaszolok az azért van mert nem vagyok gép előtt, jelenleg.

  • börik39

    tag

    danikaaa felhasználónak kérnék egy nagy fekete pontot ezért az üzletért IME a telefonról először az derült ki hogy szoftveresen belenyúltak megjavittattam 4000Ft.ért erre kiderült hogy hardveresen is rossz valami el van törve benne.A 4k nekem kellett kifizetni illetve van ugye egy rossz telefonom.Irtam neki privátot e-mailt válasz nem jött,ide be sem volt jelentkezve.
    Sajna elég sok pénztől szabaditott meg.
    Üdv.Attila

    Az egyéniség nem kiváltság,csak választás kérdése!!!

  • kaller1

    veterán

    válasz Lasy #16058 üzenetére

    Mehet neki ezért is a fekete, ez már a sokadik eset volt. :U

    .::> <::.

  • enginev3.0

    félisten

    válasz börik39 #16062 üzenetére

    ment a pont

    A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3

  • Zirowe

    nagyúr

    Szeretném ezúton is a mély csalódottságomat kifejezni a ph megbízhatóságát és a csalókat kezelő moderátorokkal szemben.

    Több, mint másfél évvel ezelőtt panaszt tettem itt és itt Einstein60 miatt, aki meglopott, a sztori részleteit egy moderátornak le is írtam privátban.

    Semmi reakció.

    Két hónappal később érdeklődtem, hogy mi a helyzet, de akkor se jött válasz.

    A tag nem lett kizárva, és átolvasva ezt a topicot, semmilyen szankció nem lett ellene bevezetve, a megbízhatóságán még csak egy fekete pont sem lett bejegyezve!

    Most tenni bármit is már felesleges lenne, hiszen több, mint egy éve nem lépett be.

    Időközben lett egy jogerős fizetési meghagyás, aminek a negyede már be lett hajtva, illetve a 100ezer forint pénzbírságot szabott ki rá a bíróság a rendőrségi feljelentés nyomán.

    Magam részéről örülök, hogy a rendőrség és a két bíróság megfelelően végezte a dolgát, de mélységesen csalódtam a PH!-ban.

    [ Szerkesztve ]

    We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

  • M1k133

    tag

    Üdvözletem!

    Akivel érdemes vigyázni, kicsit érdekesen kezeli az üzleteit shady1989 (Vaszi Alpár).
    Ezt a gépet szerettem volna megvenni Tőle, időre kellett volna ismerősnek átadnom , el is utaltam azonnal Neki a megbeszélt összeget 44.000 ft-t (PK-val együtt) és vártam a csomagot. Eltelt két nap és egyszer jött egy SMS a bankomtól hogy Vaszi Alpár küldött Nekem 43.000 ft-t, meglepődtem, próbáltam hívni , írni Neki de nem vette fel a telefont , SMS-t küldött hogy " megkérdezte a bankját és azt mondja valamit elírtam az utalásnál és visszament a pénz , nem tartottad magad a megbeszéltekhez ezért már nem eladó a számodra a gép" (nem szószerint de ez volt a lényeg) , ilyen nincs hogy félresikerült utalásnál visszajön a pénz , pláne nem úgy mintha Ő lenne a feladó, ezért volt gyanús, újra prbáltam hívni de nem vette fel, aztán egy idegen számról érdekes módon egyből felvette, ott kapott egy nagyobb "oltást" , hogy miért játszik mások idejével és pénzével, és persze idegeivel, még szerencse, hogy visszautalta a pénzt, de így is 1000 ft-al kevesebbet és persze Axa Banknál volt a szálaszám amire nem lehet készpénzesen befizetni csak utalni és az Én bankomnál 600 ft-ot jelent. Tehát amivel aztán lógott és a telefonban elmondtam Neki, hogy 1600ft- t utaljon vissza a számlára amit a mai napig nem tett meg több ígéretet is kaptam, de még válaszra sem mélktat.
    Nem az az 1600ft zavar hanem az eljárás, legyen vele boldog, és még Én voltam megbízhatatlannak beállítva , rengeteg üzletet kötöttem már itt is és a Vaterán is, sosem volt gond, és nagyon kellett volna időre a gép és itt voltam gép nélkül és egy ígérettel a hátamon.
    Ami még meglepett, hogy aztán a visszautás után 1 héttel felkeresett, hogy ha még érdekel a gép 41-ért megvetem, hát az kellett volna még egyszer utalni Neki , de hogy hogy gondolja az ilyen ember hogy megbízok benne, Őrület mit gondolnak egyesek!

    Volt már előtte fekete pontja , megnézhettem volna, de volt piros pontja is , és sajnos sűrgősen kellett a gép , mindenkinek ajánlom legyen óvatos ha vásárol, ne kapkodja el senki a vásárlást, jól járja körbe , ne legyen túl olcsó , és ha gyanús akkor csak személyesen intézze.

    Így Én is kérnék Fekete pontot Neki, de hogy valakinek 1600 ft-t megér a jóhíre, mert ha nem akart kínlódni a postázással , vagy helyben elvitte volna valaki akkor miért nem mondja azt és úgy utlaja vissza a pénzt , és persze a pontos összeget...

    Csak szerettem volna hogy ha valaki Vele akar üzletelni , legyen körültekintő, persze ez igaz másokra is....

    Üdv

    --== M1k133® ==--

  • Oczu

    senior tag

    válasz Zirowe #16065 üzenetére

    Tisztelt Edényke,

    Akárhogy számolom, a legutolsó reakciód óta is majdnem másfél év telt el (!) Nem értem, miért csak most fejezed ki csalódottságodat (vagyis értem) ,
    Tudnod kell, hogy privát úton érkezett kérésre, történetre nem moderálunk, minden részletet a topic-ban kell leírni.
    Másfél év távlatából úgy gondolom, a jelenlegi post-od nem teljesen ül a helyén, egy régi, elavult témát feszegetni ennyi idő eltelte után nem teljesen korrekt, én úgy gondolom.
    Másrészt: mi nem rendőrség vagyunk, csupán egy hirdetőfelület, közösségi oldal. Mindenki saját felelősségére üzletel itt, mi nem szabjuk meg, hogy Ti milyen fizetési feltételekkel és formában ejtitek meg az adás-vételt. Ettől független ahol tudunk, segítünk, de nekünk is vannak korlátaink.
    Azt sem értem, miért minket teszel felelőssé egy balul sikerült üzletért, amiben Mi nem vettünk részt.....
    Maradok tisztelettel, Oczu

  • Tizio

    tag

    Sziasztok

    Szeretném felhívni a figyelmet egy rendszeresen feltűnő csalóra.
    Ezeken a neveken jelent meg idáig amiről tudok(unk):
    Ozzy22, tigo1, satta32

    A módszer hogy pénzt utaltat előre a számlájára majd eltűnik, a megadott számla a következő: Puhl Gellért 11773449-01020764 (Otp) EZ LEHET A KÖZÖS PONT

    Általában nem a termék árát utaltatta előre csak a utánvét összegét, így tesz szert kb alkalmanként 1050ft-ra, de meglehet hogy másokról többet is sikerül legombolni.
    (ez az én esetemben történt így) Privátban kommunikál amit ugye a PH nem enged közzé tenni. :(((

    Ozzy22 hirdetései:
    http://hardverapro.hu/apro/dell_latitude_cpx_piii_laptop/friss.html
    http://hardverapro.hu/apro/1gb_ddr_400_samsung_ram/hsz_1-50.html
    http://hardverapro.hu/apro/acer_lcd_monitor_ia_6200huf/hsz_1-50.html
    http://hardverapro.hu/apro/acer_19_lcd_monitor_hasznalt_de_hibatlan/hsz_1-50.html
    http://hardverapro.hu/apro/elado_lg_ke970_shine_3/hsz_1-50.html
    http://hardverapro.hu/apro/ps2_3het_garancia_hasznalt_de_jo_allapotu/hsz_1-50.html

    Ozzy22 adatlapján lévő infók, még amikor látható volt:
    Név: Kiss Adam
    Hely: Kecskemét
    E-mail: kissadam@techie.com

    Motorace-nek köszönhetően egy e-mail cím:
    Marton.Szabolcs@tecnicagroup.hu
    S a feladóvényen lévő emberke neve, címe:
    Marton Szabolcs
    4320 Nagykálló, Simonyi J u. 67.

    tigo1 hirdetései:
    http://hardverapro.hu/apro/acer_x223w_22_lcd_monitor/hsz_1-50.html
    http://hardverapro.hu/apro/kingston_hyperx_4gb_1600mhz_ddr3_memoria_2/hsz_1-50.html

    tigo1 adatlapján lévő infók:
    Név: Tarkaj Sándor
    Hely:
    E-mail: tigo1@uymail.com
    satta32 hirdetései:
    http://hardverapro.hu/apro/samsung_s5230_elado_hasznalt_de_nagyon_szep_surgos/hsz_1-50.html

    satta32 adatlapján lévő infók:
    Név: Somogyi Attila
    Hely:
    E-mail: somogyi@post.com

    Per pillanat ennyien vagyunk, akiket megkárosított.
    Motorace (ozzy22)
    remzi3650 (ozzy22)
    KikiGames (ozzy22)
    Henro (ozzy22)
    Alkukirály (ozzy22)
    Tizio (ozzy22)
    Balazs98 (satta32)

    [ Szerkesztve ]

    Város: Budaörs Tudnod kell, ha valami ingyen van, ott te vagy az áru!

  • Alkukirály

    tag

    válasz Tizio #16068 üzenetére

    Puhl Gellért új számlaszáma:
    11600006-00000000-43779444

    Minden reg kipakolva

    [ Módosította: Oczu ]

  • danikollar

    őstag

    Jelentenék egy újabb csalót. Sajnos rövid időn belül ez a második ember, aki átakart verni, az első aki 40 ezer Ft-tal akart annak nem sikerült, a másik "embernek" viszont, aki rongyos 3 ezer Ft-tal akart átvágni, annak sikerült is. Tehát akiről szó van az polki4 nevű felhasználó. Ezzel a termékkel vágott át: PS3 távirányító. Netbankból szerdán elutaltam neki a megbeszélt 3000 Ft-ot, azt mondta másnap fel tudja adni, aznap már nem. Nos azóta nem válaszol sem privátra, sem sms-re sem e-mail-re, a telefont természetesen nem veszi fel, sőt pár napja ki is van kapcsolva. Jellemtelen, megbízhatatlan, gusztustalan felhasználó.
    A többi hirdetése, még mielőtt mást is átverne: polki4

    [ Szerkesztve ]

  • danikollar

    őstag

    válasz danikollar #16070 üzenetére

    Ja majdnem elfelejtettem, számlaszám: OTP-s 11773401-00370664 név: Makhándi János

  • Zirowe

    nagyúr

    válasz Oczu #16067 üzenetére

    Ez a válasz sok mindent elárul.

    Azért most fejezem ki, mert nemrég érkezett meg a jogerős bírósági ítélet, amivel végre pont került eme történet végére (bár a végrehajtás még folyik).

    Látom nem olvastad el rendesen amit írtam, vagy csak az értelmezés nem volt helyes: leírtam ide a problémámat, szerintem elég részletesen, majd egy moderátor megkeresett, hogy írjam meg az egészet privátban egy másik moderátornak (tehát, egyszerű szavakkal: miután leírtam a fórumba, moderátori kérésre leírtam megint privátban).

    Ezután jeleztem, hogy történt feljelentés, semmi reakció.

    És már két hónappal később is érdeklődtem, hogy mi a helyzet, de semmi választ nem kaptam.

    Pontosan azért mert ti egy hirdetési felület vagytok kéne hatékonyan nyilvántartani a hirdetőket és a rájuk vonatkozó panaszokat.

    Az én esetemben a "segítünk ahol tudunk" egyáltalán nem valósult meg.

    De látom megint volt egy értelmezési probléma: nem titeket tettelek felelőssé, hanem azt tartom felháborítónak, hogy egy 40ezer ft-s lopás, amit itt megfelelően jelentettem semmi következményekkel nem járt, se ban, se figyelmeztetés, de még csak egy fekete pontot se kapott az illető!

    Tehát, ha nem fogja magát vissza az illető, nyugodtan tudott volna (vagy lehet, hogy meg is tette) másokat károsítani továbbra is, mert a megbízhatósága jó volt, stb.

    Erről viszont 100%-ban ti tehettek, mert a bejelentésem után a kisujjatokat se mozdítottátok.

    Erről ennyit.

    [ Szerkesztve ]

    We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

  • Oczu

    senior tag

    válasz Zirowe #16072 üzenetére

    Ha leírnád, kinek küldted el, lehet egyszerűbb lenne továbbítani a kérdést. Mondjuk az aláhúzott részre az éjszaka külön nem tértél ki, de mindegy is.Több kommentem nincs az ügyhöz,

    [ Szerkesztve ]

  • Zirowe

    nagyúr

    válasz Oczu #16073 üzenetére

    Sareth keresett meg, hogy írjak z0d1AK-nak.
    Most megnyitottam a beszélgetést z0d1AK-al, de csak az én két privátom látszódik.
    De gondolom ő is azt javasolta, amit meg is tettem, hogy tegyek feljelentést.
    Ezzel nincs gond.

    De ettől függetlenül gondolom a fórumot más moderátorok is nézik, illetve a két hónappal későbbi kérdésem is ignorálva lett.

    Gondoltam, ha előbb van leírva, hogy a fórumon írtam, utána pedig a privát, akkor az egymásutániság érthető.

    No mindegy.

    [ Szerkesztve ]

    We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

  • rnorbi

    csendes tag

    judy1121 sajnos a megbeszélt helyen időben nem volt ott, vártam rá 30 percet hiába, a terméket nem tudtam eladni neki, emiatt mindenhonnan elkéstem. Utána hiába kerestem, nem válaszolt! :((( (Lite ON dvd író)

    Eladó termékek, főleg hardver, garanciával: www.adokveszek.eu

  • enginev3.0

    félisten

    válasz danikollar #16070 üzenetére

    Pont ment

    A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3

  • skopy

    tag

    kiszoltan77 szintén csak egy linket küldött az eladó vga -ról (mint már másnak is) , pár napja regisztrált itt az oldalon, de elvárta volna hogy utaljak neki előre.
    Amióta elküldtem neki a fekete pontos linkjét azóta nem is reagál egy üzenetemre sem.
    :F

    Az akasztott embert, még az ág is húzza.

  • gonczila

    csendes tag

    Szeretnék mindenkit figyelmeztetni és óva inteni joc028[link] al való üzlet kötéssel!Egy úttal feketét is kérek neki!
    Röviden :történt hogy ő hirdetett egy 17" os tökéletes állapotú monitort pénz utalva -monitor meg jött .Aznap próba-nem ad képet !Privát ban -irom neki :szia meg jött a monitor van egy problémám:nem ad képet !(Azt irja a monitor no input signal) -vettem másik (adat) kábelt 2500 ft ért azzal sem jó.
    Út közben biztos hogy nem sérült mivel sértetlen volt a csomagolás
    ötlet? Erre ő: 24 b -s be állitsam ??? mit ?nem ad képet boot olás nál sem !
    Viszem szerelő höz javithatatlan (vagy eprom vagy alaplapi gond mondott egy szak szót)!.Írok neki -azt mondja jó a monitor -én vagyok a( béna)-küldözget linket a monitor -ról minek?Mondom kérném vissza a pénzem és adom fel a monitort ha jó biztos el tudja adni másnak (én is béna szerelő is béna?)azt irja:"tökéletesen működő árut küldtem"
    Mondom nem érdekel szeretném vissza kapni a pénzem Mivel külsérelmi nyom nincs rajta tehát nem fizikailag sérült biztos hogy már rossz volt mikor el küldte !Ráadásul azzal hogy azt irta hogy nálla 24 b-en működött el is ismerte a monitort hibás-nak KÉRNÉM A KIVIZSGÁLÁSÁT AZ ÜGYEMNEK
    (aki próbálta javitani szakvéleményt adott )hardverapro tag ha később szükséges meg adom a nevét
    Ennek kb egy hónapja azóta volt egy két üzenet váltásunk de nem hajlandó a pénz vissza küldésé-re sőt több hozzászólásá-ban is sértegetett! Fenyegetem becsület sértéses feljelentéssel de össze vissza irkál![link]

    [ Szerkesztve ]

  • reednow

    csendes tag

    Üdv!

    Jelezni szeretném, hogy 220Volt még mindig nem reagált egyetlen levelemre sem, így már bizonyossá vált, hogy egy csaló.

    Kérem az illetékeseket, hogy tegyék meg, ami tőlük elvárható ebben az esetben.

    Köszönöm!

    reednow

    ...a középkorban megmondták, mi lesz majd a pokolban.....ma megmondják, mi lesz jövő héten....

  • easy...rider

    őstag

    ST05 nem egy megbízható vevő.

    3 napja várom tőle a pénzt, mind 3 nap 100%-ra mondta hogy küldi, de nem tette. Pedig nem egy nagy összegről van szó, de ez nem változtat azon hogy nem bizonyult megbízhatónak, ezért érdemes lehet vigyázni vele üzletelés során.

    Még csak rám se írt hogy "Bocsi de ma se tudtam küldeni, mert dolgom volt", vagy valami, egyszerűen nem jelentkezik.

    [ Szerkesztve ]

  • z3r0knight

    csendes tag

    Szeretnék megosztani egy története veletek.

    Fekete pontot az ad neki, aki akar, mivel semmit nem ér igazából.

    Akiről szó van az olbaidhun.

    Előljáróban: nem érdekelnek vélemények, ez csak tapasztalatleírás. Nem érdekel a másik érintett fél magyarázkodása sem, kaptam belőlle, köszönöm.

    A történet a következő: hirdettem - és újra hirdetek is - egy HTC Desire Z-t. Olbaidhun érdeklődött, hogy milyen az állapota. Lefényképezni érthető okokból nem tudtam ( nem kiszerelhető kamera ) ellenben gari van még rá. Lefényképeztem neki a garilevelet.

    Telefonon beszéltünk, ahol elmondtam neki a telefon pontos állapotát, tartozákait. Szóltam neki, hogy megvan minden gyári tartozék KIVÉVE a fülest. A hirdetésben nem írtam ki, de ennek ellenére megegyeztünk, hogy rendben, jegeljem le neki BIZTOSAN kell, de meg tudnám-e tenni, hogy ne postán menjen, hanem egy pesti barátjának vigyem el, ő átveszi és kifizeti, meg is adja a számát.

    Felhívtam az illetőt, egyeztettünk, ami persze később eltolódott, mert mégsem tud eljönni hanem menjek már én el vele.

    A helyszínen megmutattam a telefont, nézegette, kijött vele még egy ember.. ( ilyenkor gondolkozom el azon mikor kivel is beszélek telefonon... ) Erre bement egy házba telefonálni és jött a magyarázat, aminek a lényege összefoglalva:

    - lánynak lesz és hát ugyan, egy majd egy éves telefon fém hátlapja, amire nincs tok miért is halványam mikrokarcos..ki gondolná. Bár tudta ezt, amikor megbeszéltük, dehát hisztis egy leányzó...
    - nincs hozzá füles > már előre tudta, hogy nincs hozzá.

    És akkor neki mégsem kell. Én lemondtam két embert, akik meg akarták szintén venni, de legyünk korrektek, ő volt az első és ekkora kamu szöveggel kitérni. Ha nincs rá pénze vagy nem biztos benne, miért hiteget másokat? Másik.. miért érdekelne engem, hogy kinek vagy hova viszi? Miért érdekelne, ha ő ezzel kereskedik egyébként... én eladok valami, ő venni akar. Tiszta sor. A boltban sem kérdezi meg az eladó, hogy a tejet én iszom meg vagy a tulipánokra öntöm...

    Kicsit kiakadtam, hogy mászkálok és végig hülyének néztek. Mert ez konkrétan az volt.

    Utánna ír egy U2Ut... err meg annyit, hogy leszámítva a magyarázkodást: nem érdekel, hogy valaki kitalál magának "üzletszabályzatot" jelenleg a hatályos a ptk. idevonatkozó része. Meg az emberi gerinc.. már ha van.

    Lehet, hogy volt pár sikeres üzlete, de ez a kettőnk viszonyát nem befolyásolta. Én bolond módon megbíztam benne.. ( pirospont rendszer... valaki küldene nekem is pár ezer darabot, attól biztosan jó ember leszek.. ) .. és elég nagyot buktam, mivel lerendeltem most az új telefont, mert ő BIZTOSAN elviszi és most persze nem tudom kifizetni.

    Valami megoldást persze találni fogok rá, de vigyázzatok vele, mert ez veletek is símán megtörténhet.

    Ennyit akartam mondani.

    [ Szerkesztve ]

    De szép is lenne, ha az ATi kártyák natívban kezelnék a CUDA-t...

  • olbaidhun

    őstag

    válasz z3r0knight #16081 üzenetére

    Sziasztok!

    z3r0knight, privát tiltva.

    Olvastam a friss, ( fotózva: [link] ) hirdetését és különbségeket látok a délutánihoz képest.

    Személyes átvételre került a sor, egy telefonbeszélgetés után. Egy osztálytársam kértem meg akit '98 óta ismerek, Pesten él és naponta találkozik mesékkel. A készülék korrekt, szép állapotúnak lett leírva, annak ellenére, hogy előre ismertettem: egy hölgynek van rá szüksége. 60.000Ft közelében már lehet háklis az asszony.

    Sajnálom, ha a készüléket mások is lemondták (valóban kértem a jegelést) és mindenki azonnal be is vásárolt helyette :((( de a készülék hátulján kopás található. A korrekt mindenki számára mást jelent.
    Azonban nyomatékosan megkérlek téged és mindenkit, hogy tüntesse fel a hirdetésben a hibákat/sérüléseket is! Itt a ph!-n, a gerincesek, így szokták.

    üdv
    Csaba

    [ Szerkesztve ]

    7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/

  • gergely2005

    tag

    válasz csimpok #15779 üzenetére

    junkyxl: Én is alátámasztom. Ez az ember szórakozik a vásárlókkal. Engem nem ért nagy kár, mert ott voltam egész nap a megbeszélt helyszínen, szóval fölöslegesen nem mentem ki sehova. De ugyanúgy, nem válaszol a levelekre ma reggel óta és természetesen amikor hívtam a megbeszélt időben, nem vette fel. Tehát még egy nagy FEKETÉT neki! :R

    [ Szerkesztve ]

    http://nagygergely.info

  • z3r0knight

    csendes tag

    válasz olbaidhun #16082 üzenetére

    Kösz a privát tiltást, legalább ez az egy dolog simán ment, ha már megkértelek rá.

    Mielőtt ebből is vádirat lesz: javítottam a hirdetésen, hogy korrektek legyünk ugye?

    ..és persze azt valaki elfelejti elmondani, hogy TELEFONON mindent MEGTUDOTT, ELŐRE.. és ENNEK TUDATÁBAN tette meg az ajánlatot és egyezett meg valakivel. -> kulcsszó az előre, mindent, telefonon.

    ( az meg senkit nem érdekel, hogy kinek akartad megvenni és ki vette volna át, az egész közted és köztem zajlott volna le )

    A PrintScreen szép dolog, csak hozzá kell tenni, hogy történt egy megegyezés. És a ptk ismer egy olyan dolgot, hogy szóbeli szerződés...

    Szóbeli szerződésről akkor beszélhetünk, ha a felek szóban kifejezetten megállapodtak abban, hogy egymással szerződést kötnek, és ennek lényeges elemeit is megbeszélték.

    Ez gyakorlatban a ptk kivonata.

    Lehet magyarázni, meg lehet az ember fia/lánya válogatós - szíve joga, pénz,... nem dobálják ingyen ( ill nem mindenkinek ). De felelősséget szoktak vállalni az emberek és nem kezdenek el kitalálni mindenféle jópofa dolgokat. A korrekt mindenki más számára valóban mást jelent. Nállam pl azt, hogy ha már mindent elmondtak akkor annak fényében teszek vagy nem teszek ajánlatot.

    Hidd el sokkal jobban becsültem volna, ha a srác nem tünik el 5 percre egy házban miután végignézte a telefont meg az összes tartozékot, hogy "tényleg azt mondta hogy csak füles nem lesz hozzá, minden megvan, kösz..DE fel kellene hívnom" és utána nem jön az ami, hanem egyből azt mondja, hogy bocs, de mégsem kell....

    Ja igen, a hirdetésben nem volt "karcmentes", "szalonállapot", "nem használt" illetve "női tulajdonos". Ennek ellenére a telefon tényleg szép kondiban van. Pláne korához képest. Ezt beismerte a barátod is. Csak, hogy minden kedves olvasó, aki már eddig is jól szórakozik tisztában legyen vele.

    Igazából már kezdi kifutni magát téma, csak nem szeretem a magas lóról írogató embereket egy ilyen sztori után. Szerintem ezt itt hagyjuk abba, már igazából ennyi időt sem ért meg az egész.

    Végszó: mindenki nyugodtan üzleteljen olbaidhunnal, biztosan jó üzletei vannak, az egész gond az én személyes véleményem és tapasztalatom. Ennyi. Sok sikert.

    De szép is lenne, ha az ATi kártyák natívban kezelnék a CUDA-t...

  • Alkukirály

    tag

    Sziasztok, csalóra hívnám fel a figyelmeteket.

    Az alábbi neveken hirdet per pillanat Ozzy22, tigo1, satta32, kiszoltan77.

    Puhl Gellért
    11773449-01020764 (Otp) - régi számlaszám
    11600006-00000000-43779444 - új számlaszám

    Ozzy22 hirdetései:
    http://hardverapro.hu/apro/dell_latitude_cpx_piii_laptop/friss.html
    http://hardverapro.hu/apro/1gb_ddr_400_samsung_ram/hsz_1-50.html
    http://hardverapro.hu/apro/acer_lcd_monitor_ia_6200huf/hsz_1-50.html
    http://hardverapro.hu/apro/acer_19_lcd_monitor_hasznalt_de_hibatlan/hsz_1-50.html
    http://hardverapro.hu/apro/elado_lg_ke970_shine_3/hsz_1-50.html
    http://hardverapro.hu/apro/ps2_3het_garancia_hasznalt_de_jo_allapotu/hsz_1-50.html

    Ozzy22 hirdetések, amire jelentkezett:
    http://hardverapro.hu/apro/320_500gb_hdd-t_keresek_sata_3_5_szigetmonostor_sz/hsz_1-50.html
    http://hardverapro.hu/apro/keresek_ibm_t42-hoz_dvd-t/hsz_1-50.html

    Ozzy22 adatlapján lévő infók, még amikor látható volt:
    Név: Kiss Adam
    Hely: Kecskemét
    E-mail: kissadam@techie.com

    tigo1 hirdetései:
    http://hardverapro.hu/apro/acer_x223w_22_lcd_monitor/hsz_1-50.html
    http://hardverapro.hu/apro/kingston_hyperx_4gb_1600mhz_ddr3_memoria_2/hsz_1-50.html

    tigo1 adatlapján lévő infók:
    Név: Tarkaj Sándor
    Hely:
    E-mail: tigo1@uymail.com

    satta32 hirdetései:
    http://hardverapro.hu/apro/samsung_s5230_elado_hasznalt_de_nagyon_szep_surgos/hsz_1-50.html
    http://www.hasznalt-mobil.hu/index.php?mod=details&id=75149

    satta32 adatlapján lévő infók:
    Név: Somogyi Attila
    Hely:
    E-mail: somogyi@post.com

    kiszoltan77 hirdetései:
    http://hardverapro.hu/apro/corsair_1gb_ddr_333mhz/hsz_1-50.html
    http://hardverapro.hu/apro/lg_kp500_82/hsz_1-50.html
    http://hardverapro.hu/apro/elado_hyundai_l72d_17_monitor_jo_allapotu/hsz_1-50.html

    kiszoltan77 adatlapján lévő infók:
    Név:
    Hely: Berkesz
    E-mail: kiszoltan77@email.com

  • magicnumber

    csendes tag

    Sziasztok!
    Olvasgattam itt a hozzászólásokat és látom mostanában a HDD galiba miatt elég sok ilyen átverés történt?! :(
    Szerintem a következő hirdetés is azért jött létre : [link]
    Nem csak nekem lett gyanús.... főleg hogy 1 napja még 1TB 7200-as Samsung vinyót hirdetett 12.000ért, de mára átalakult a hirdetés 1TB samsung 5200-as NOTEBOOK vinyóvá :) :U jah! és az ára felment 15K-ra ... :)
    talán 1 picit furcsa nem?! :B és friss regisztráció...
    de ha Én tévedek akkor elnézést! :) :R

    [ Szerkesztve ]

    Nem teszek félre senkinek semmit.... Aki jön, fizeti, az viheti.... :)

  • olbaidhun

    őstag

    válasz z3r0knight #16084 üzenetére

    A bizniszben mindketten hibáztatunk! Nyilván nem kérdeztem ki eléggé a portéka állapotát, illetve kép hiányában nem tudta bővebben leírni a kopást. Értem ezalatt, hogy a "korának megfelelő" állapotú, számomra 60k-ért jobb vételt is jelenthet. Amit mondjuk tokban tartottak.

    Az összes tartozék az én értelmezésemben azt jelenti, hogy az ÖSSZES tartozéka megvan, ami a darabjegyzékben benne van!

    Az aláírás eléggé inkorrekt dolog és az Alapelvek szerint tilos is!

    Mivel hiányos volt a portéka és a sérülések meghaladtak egy bizonyos szintet, ezért én (vevő) élhetek azzal a jogommal, hogy a portéka kifizetése előtt megnézem, ellenőrzöm a terméket (mivel fényképet nem tudott mutatni róla) és mivel a külalak nem felelt meg, visszamondtam!

    Ettől függetlenül azt kívánom, hogy a készülék mihamarabb gazdára találjon, és ezzel befejezettnek tekintem a történteket.

    7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/

  • ivan drago

    csendes tag

    Feketét szeretnék kérni 1973tristen felhasználónak, mivel egy kalap sz@rt adott el nekem. Amiért ezt írom: az egy dolog, hogy pixelhiba volt a monitoron--> jó lenyelem, bárkivel előfordulhat. DE! Ha kétszer is megígéri, hogy kicseréli a monitort, közben meg belesz@rik az egészbe, akkor legalább mondaná meg, nem pedig hitegetne, mint vmi kis hülyegyereket, hogy karácsonyra megkapja a biciklijét. A monitor amit vettem tőle, hát igen,mint utólag kiderült, a hátulján fel volt feszegetve, pedig ELVILEG új! volt a monitor. A képernyője ugrál, villog, behalt teljesen, egyszóval használhatatlanná vált. Nem kártérítést akarok, meg ilyesmit, hanem, hogy az esetemből tanulva, mindenki próbálja ki a venni kívánt terméket és alaposan nézze, vagy nézesse át egy szakértővel, mert manapság igen könnyű átverni az embereket, főleg ha hiszékenyek.

    Tel: 06703919716

  • enginev3.0

    félisten

    válasz ivan drago #16089 üzenetére

    Pont ment

    A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3

  • flensburg

    tag

    válasz Tizio #16068 üzenetére

    Hál istenek én nem döltem be neki.,Átlátam rajta mint a szitán :Y
    S5230 akartam venni töle :O

    Helyes irásom gyatra,Külföldön nötem fel,,ezért is nem írok helyesen ,,Bocsi mindenkitől akinek ez bánttya a szemét.flensburg felhasználónak 44 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

  • Tizio

    tag

    válasz flensburg #16091 üzenetére

    Ja egyik regisztrációt csinálja a másik után, de már nem sokáig mert a feljelentés alapján már rajta vannak a rendőrök, lehet épp most csöngetnek be hozzá, minden csaló előbb utóbb lebukik. :C

    Város: Budaörs Tudnod kell, ha valami ingyen van, ott te vagy az áru!

  • Lajakirály

    csendes tag

    sziasztok!

    Szeretnék fekete pontot adni Denee felhasználónak EME üzlet miatt. Igaz én is túl naív voltam, de ezzel nem vagyok egyedül a világban és szeretném jelezni mások felé, hogy Denee ezt szereti kihasználni. Jött, hogy átvegye a rég számítógépem és akkor előadta, hogy nincs nála annyi amennyit megbeszéltünk, de ne aggódjak visszajön vele... azóta még egy válasz üzit sem képes írni a megkeresésemre. Bolond voltam, de szeretném ha látnák azok akik még nem ismerik Őt, hogy megfontoltnak kell lenni.

    Üdv

    [ Szerkesztve ]

  • Matthisa

    tag

    Üdvözletem! sajnos még mindig vannak itt hang emberek! Átvert,hitegetett egy msi alaplappal,csak éppen a megbeszélt találkózóra nem jött el! utánna se kép se hang! válaszolni se bírt! vigyázzatok vele, sztem a valóságban a szeme se állhat jól! A kollégának a neve: csizs !! :R

  • FieeL007

    tag

    Heló
    Én s.malacka-nak kérnék fekete pontot és kitiltást

    Kb 1.5 hónapja vettem tőle egy e8400 15e és azóta se érkezet meg
    Elöször postázza a dolgot majd futárral küldi azután személyesen el hozza
    Meg hasonló dolgokat mondott
    Szóval jól átvert 15e-rel
    De nem számít mivel a feljelentést meg teszem és majd lesz belőle valami

  • enginev3.0

    félisten

    válasz FieeL007 #16095 üzenetére

    Megkapta a pontot

    A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3

  • csizs

    aktív tag

    válasz Matthisa #16094 üzenetére

    Matthisa
    (kvázi-tag)
    Privátok közt nem vagy, ezért nem is beszéltünk, hirdetésben nem írtál, ha valaki olyannal beszéltél, aki helyett engem linkelsz kérlek rakd helyre! Ne égesd a nevem feleslegesen!

    Reagálva az állításodra jelezni kívánom, hogy nem tudok róla, hogy üzleteltem volna veled alaplap ügyben! Megtennéd, hogy jelzed mikor volt ez az üzlet, mert ha valaki nevemben tett ilyen ígéretet biztonsági okokból megváltoztatom jelszavam, ha valami más az ok viszont kikérem magamnak a rossz hírnevem keltését, mivel semmiféle alaplapot én most nem akartam eladni csak egy szerver Tualatinos lapot, de az nem olyan márka és nemcsak alaplap a hirdetés szövege szerint!

    Linkeld be a hirdetést, vagy bármit, ami erről szólt!

    [ Szerkesztve ]

    1x éve a prohardveren!

  • csizs

    aktív tag

    Beszéltem az úrral
    Matthisa
    (kvázi-tag):

    A privát üzeneteit látva 2011.03.16án,vagy környékén megállapodtunk egy alaplap MSI márkájú eladásában, de volt előtte egy vevőm és fenntartatta a lapot másnapig, amit a Viktor el is vitt(Tanuim Ati012, Adimester) és nem Matthisa, mivel ezt vele korrekten közöltem ,hogy ő a második és ezt tudomásul vette, de állítása szerint másnap nem vettem fel a telefont ezért ő most beírt ide, mint nem megbízható! Jelezném azt is, hogy a korrabi neve már csak rövidítve szerepel és minősíthetetlen hangnemben lenézően beszél velem, mint akit nem illet meg az ártatlanság védelme a kinézetemről vélt állításokat közölt privátban és rágalmaz! Azt gondolom nem kellene ilyen stílusban beszélni ebben az ügyben.

    De tudod mit okos enged! Ha ezen múlik! Megkövetlek én mert volt előtted egy vevő és mert tartottam az első vevőnek a jogot, aki 7 ezer Ft helyett 5 ezer Ft-ért vitte el a lapot!

    1x éve a prohardveren!

  • xxxxxxxxx

    tag

    Szeretnék kérni egy fekete pontot. Ezért az üzletért. nekim22 kollégának. Mert alkudott 18E ft os árból hosszadalmas 16E ft kifizetés után 2E ft ot már nem utalt át. Amellett hogy nem válaszol privát üzeneteimre.
    Eddig vártam. Tovább úgy gondolom nincs értelme várnom. Miközben minden nap látogatja a hardver apró oldalt.

  • razorka777

    veterán

    Szeretném felhívni a figyelmet,hogy vigyázzatok joe442 nevü felhasználóval.Megegyeztünk az adásvételben még engedtem is az árból,ugyan anyagi kár nem ért,de a megbeszélt találkozóra nem jött el,a telefont kikapcsolta és azóta sem lehet elérni!!!

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy A52s 5G&A72

Aktív témák