Hirdetés

Aktív témák

  • beers

    addikt

    Fekete pontot kérnék volcano-nak ezért a létre nem jött üzletért!
    Legyetek óvatosak, megbízhatatlan!

    M&N

  • HYDR4

    csendes tag

    Hatalmas FEKETE pontot kérek petesz0604 részére. :((

    Egy Samsung S5230-at vettem tőle.

    A készülék úgy volt meghirdetve , hogy független minden tartozékával.

    Na most én kaptam egy t-mobilos telót , töltővel , meg usb kábellel , headset nélkül (pedig azt is kérdeztem). Ezek még a kisebb gondok , a telónak behalt az érintőpanelja. Úgyhogy azt pluszba vehettem hozzá , meg headset-et. :((( :(((

    Még egyszer óvakodjatok tőle. Mindig más nevet használ , és azokkal adja fel a csomagokat.

    A valódi neve: Vörös Péter (Kalocsa) E-mail: lil.romeo@freemail.hu

    Köszönöm , hogy elolvastátok! :)

    HYDR4 Blogja: "http://logout.hu/blog/hydr4/index.html"

  • enginev3.0

    félisten

    válasz HYDR4 #16303 üzenetére

    Ment a pont

    A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3

  • 1972

    csendes tag

    Fekete pontot kérnék gerrg1 kollégának!

    Történet:
    Az általa kínált laptop árát priviben és telefonon lealkudtam.Telefonban megegyeztünk.
    Küldtem neki a címem, hogy utánvéttel eltudja küldeni részemre a notit. Ma délelőtt már nem vette fel a telefont,majd nagy-sokára írt egy privit amiben jelezte,hogy fél az utánvéttől!
    Meggyőztem,hogy ezen ő nem bukhat.Újra megígérte, hogy küldi a cuccot és utána felhív.Este én hívtam többször, nem vette fel.Privire nagy-sokára válaszolt és közölte,hogy neki nem jó ennyiért az üzlet.
    Miután közöltem vele ,hogy azért nem rendeltem meg a hozzá való billentyűzetet mert nem volt időm (buktam volna azt is).
    A következőt válaszolta:
    "vegyél a feleségednek eg yjo nagy faszt a szájába te kis ratyi geci ne hivogass te fasszopo és ne irj mert megbasznak te kis ratyi kutya"
    1972

    [ Szerkesztve ]

  • Spoud

    csendes tag

    kérnék egy fekete pontot VENDETTTA kollégának mivel nem volt fair amit velem tett vettem tőle egy konfigot 65ezerért és 2napra kiderült hogy szar a vidkari és a táp és azt írta hogy semmi baja nálam a hiba újra raktam 4 különböző rendszerrel aztán eljutottam odáig bevizsgáltatom kiderült a videokártya és a táp hibás erről ennyit.
    Erre ő azt írta hogy letelt a 3nap mert neki 1 napba telik még vissza ír mondja meg a ha nincs pénze vagy akármi leszarom csak higgye el hogy szar amit adott

  • Weaver

    senior tag

    válasz paat #16247 üzenetére

    kéretik bekönyelni neki a feketét... csekkoltam, de 0/0 az illető. ha nincs rendesen írva a fekete nincs értelme a topicnak.
    Nyugalom, be lesz vésve :(((

    [ Módosította: Oczu ]

  • vendettta

    tag

    válasz Spoud #16307 üzenetére

    Üdv mindenkinek!Ez úgy, ahogy van nem igaz! Dec 7.én vetted meg, 2011-12-09 21:43:32 annyit kérdeztél, hogy : "üdv te mien drivert használtál vidkarihoz mivel én felraktam legújabbat gyárit és régebbit és kidob a játékból és az ati catalyst besem jön pedig a NET Framwork fent van az összes és most vagyok 64biten de tegnap 32bit en voltam Windows 7" ebben semmilyen hardver hibáról szó nincs, én 2011-12-10 10:53:54kor(nem 1 nap!!) írtam vissza, hogy "ati.com, a legújabbal toldjad...semmi baj nem lehet vele!'. Te 2011-12-11 12:30:21-kor írtad, hogy kipróbálod másik videókártyával "holnap kipróbálom másik vidkarival ha ott is szar akkor egy másik táppal ha szar lesz akkor memória hiba lesz vagy nem tudom de a hibás dolgot biztos hogy vissza viszem"

    innentől te jöttél, hogy ezt meg azt bevizsgáltattál stb. stb. arról már nem is beszélve, hogy amikor átvetted közöltem, hogy pasztát nem tudok adni a proci+cooler pároshoz..mondván Te az nem is kell, neked sincs... :Y Nem érzem magam hibásnak, korrekt embernek tartom magam azt elhiszem esetleg, hogy pont akkor haltak be a dolgok amikor ő neki kezdett...mert jóhiszemű srác vagyok...3nap az 3nap...ezen belül vállalok pénz visszafizetési garanciát...ezen túl nem...az, hogy ő neki nem volt dsub-dvi átalakítója és ezért nem tudta előbb tesztelni nem az én bajom!

    tisztában vagyok azzal, hogy PM-et nem lehet idézni..csak ha a másik fél is hozzájárul...DE! gondolom ha nincs rejtegetni valója...hozzá járul!

    [ Szerkesztve ]

    A stílusomon senki ne próbáljon meg csiszolni, ha eddig nem sikerült senkinek...nektek sem fog:)

  • enginev3.0

    félisten

    válasz Weaver #16308 üzenetére

    köszi az észrevételt, azt hiszem én sem vagyok gép, hibázhatok vagy lehetek figyelmetlen, még jó hogy vannak itt pár tízezren akik kijavítanak

    A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3

  • Hunyika2

    tag

    Kérnék egy hatalmas FEKETE pontot JastCause
    kollégának!

    ezen a címen árul steam accountot [link]

    megkérdeztem tőle, h dobozosak-e a játékok, erre írta, h csak egyben tudja eladni őket és nem tudja mennyit érne ez nekem?!

    és erre nem reagáltam le semmit!

    ezek után kaptam egy förtelmes levelet, amiben édesanyámat és engemet hord le és nem kívánatos szavakat használ.

    Az ilyen ember nem ide való!

    Intel i5 4670K, MSI Z87-G45 Gaimng, Corsair Vengeance 1600 MHz 2x4GB, OCZ 60GB Vertex 3, Western Digital Blue 500 GB 7200rpm 32 Mb, Sapphire HD7850 2GB OC, FSP Hexa 500W

  • deakmusic

    csendes tag

    Görgőce nevű felhasználóval üzletet kötöttünk. Meg volt beszélve a találkozás helye, ideje és az összeg is, de ő ezen nem jelent meg - a telefont sem veszi fel azóta. Ezáltal kellemetlen helyzetbe kerültem, mert már más alkatrészeket is megvettem a megbeszélt termékhez.

  • asddsa

    tag

    Sziasztok!

    Beowulf -nak kernek egy hatalmas FEKETE pontot!

    EZT hirdette, megalkudtunk, megbeszeltunk mindent, ugyvolt, hogy ma reggel talalkozzunk az Orson, ahol dolgozik!

    Se telefont nem vette fel, se az altalam smsben megirt helyen nem volt!

    (Ja es tegnap este 8 korul meg aktiv volt a hirdetes, ma reggelre meg athuzva... Es meg O kert meg, hogy mindenkeppen irjak egy smst ha mar nem aktualis, vagy, ha nem ernek oda idoben,)

    [ Szerkesztve ]

    O_o // Megbízhatóságom : http://tinyurl.com/asddsamegbizhatosag

  • Skizz

    addikt

    herdsman83-nak kérek szépen egy feketét. Ezt a terméket hirdettem és meg is szerette volna venni. Részletek megtárgyalása után megbeszéltem vele, hogy leküldöm Pestre az árut tegnap (kedden) 11-re, a nyugatiba. Jó oké. Megérkezett egy órás késés után, majd közölte a tesómmal, hogy ő ezt nem veszi át, ezt 10 ezerrel olcsóbban kéne hirdetni, mert ez egy 2. g-s iPod. Na most a csavar ott van, hogy bár ebben van igazság, de ezt attól még az Apple 3G-ként forgalmazta és ő is tudta nagyon jól. Írtam neki privátot utána ezekről a részletekről és arra már nem volt hajlandó válaszolni. Gondolom annyi volt az egész, hogy mégsem kellett neki a termék, aztán így egyszerűbb volt lemondani. A hirdetésbe semmi olyat nem állítottam, ami ne lett volna igaz, akár a feltételekre, akár a termékre.

    Köszönöm

    [ Szerkesztve ]

  • Oluektan

    csendes tag

    Sziasztok!
    Volna egy olyan kérédsem, hogy adott egy battlefield 3 dlc kód ami bf3mhoz kiváltható nyilván..

    de csak akkor ha valaki digitálisan vásárol az origintől játékot.
    én mint eladó ezt nem tudtam, de a hirdetésben szerepelt a kódról a leirás link ként a terékinfóban, ahol ez viszont le volt irva, hogy hogyan müxik.

    (nem titok a sapphire select club nál lett a kód kiváltva)
    nos a kód müxk de bf3mat kell hozzá venni digitálisan nem retail verziot!

    most ezzel én átvágtam a vevőt?
    mert bár a szájába nem lett rágva mivel én sem tudtam, de a termékinfóban szerepelt.

  • Braintek

    csendes tag

    Kabóca1 nevű felhasználó az utolsó pillanatban mondta le az üzletet.....

    Minden versben fő a rím, édesanyám tésztát gyúr !

  • frescho

    addikt

    SaGin-nek szeretnek egy fekete pontot adni. Errol a processzorrol lett volna szo: [link] Inkorrekt modon az elore legyeztetettel elentetben eladta masnak. Raadasul meg csak egy privatot sem volt kepes kuldeni, hogy targytalan az uzlet, igy ket szek (processzor) kozott padlot fogtam.

    https://frescho.hu

  • Sanyo

    senior tag

    Vásárlásom története, avagy a görbelápú processzor története

    Unokatesóm gépébe kellett egy AM2 processzor, ezt WhiteKiSs-nél találtam meg. Megegyeztünk, december 5-én küldtem el neki a postázási címem, erre ő "holnap vagy holnapután feladom" választ küldte.

    Csütörtökön este írt, hogy el kellett utaznia, erre a válaszom azt volt, hogy semmi gond, hétfőn is jó lesz még. "Legkésőbb hétfőn tényleg feladom a csomagot."

    Hétfőn délután kérdeztem, hogy mi a helyzet, "Bocsi,de nemrég értem haza úgyhogy ma már nem tudtam feladni,de holnap reggel még suli előtt elszaladok vele a postára."

    Válaszként annyit írtam, hogy egy héten belül másodszor csinálok segget a számból, ugyanis a gépet előbb hétvégére majd hét közepére ígértem, de processzor nélkül ugye...

    Kedden délután jött az üzenet, hogy a csomag végre a postán van.

    Ma délután érkezett meg, a csomag nagy részét egy Artic Cooling Alpine 64 hűtő foglalta el. Ezzel semmi gond, de gyári hűtőről volt szó a hirdetésben. Ismétlem, ezzel semmi gond.

    A Mokate 3 in 1 kávésdobozban a hűtő mellé egy kisebb Betaloc gyógyszeres doboz volt bepasszítva, benne a processzor, így:

    001.jpg
    002.jpg

    Kivettem és leesett az állam:

    003.jpg

    004.jpg

    005.jpg

    006.jpg

    007.jpg

    008.jpg

    009.jpg

    010.jpg

    011.jpg

    012.jpg

    Egyből írtam WhiteKiSs-nek, hogy mi történt. "A csomagolásért pedig egy nagy feketepont, mivel legalább 6 sorban elgörbültek a lábak. Gratulálok, komolyan."

    Válasz: "Elnézést kérek a csomagolásért de megpróbáltam minnél könnyebbé tenni a csomagot hogy ne legyen drága! Tényleg elnézést!"

    Én: "Szeretném visszakérni a pénzt, én pedig küldöm vissza a teljes csomagot. Nem fogom egyenként visszahajtogatni a lábakat. Sajnálom."

    WhiteKiSs válasza: "LoL! Bocs,de már megvettem egy vinyót a haveromtól és oda kell adnom neki a pénzt! Nem az én hibám hogy a csomagokat dobálják a postán!"

    Végső válaszom: "A posta dobálhatja a csomagot, csak rendesen be kellene csomagolni."

    Sérült a processzor sarka és számolatlanul sok lába. Ezt hogy használjam fel? Kipróbálni sem tudom, bár nem emlékszem, hogy a hirdetésben írta volna a próbagaranciát. Mindegy már úgyis.

    A pénzt úgy tűnik nem kapom vissza, de már nem is érdekel annyira. Legyél boldog az új vinyóddal.

    [ Szerkesztve ]

  • biim66

    csendes tag

    Sziasztok! :R

    Volna itt még 1 jómadár [link]
    akinek kijár egy fekete pont :K
    Aki esetleg tőle venne valamilyen kütyüt annak azt javaslom, h nagyon nézze át, h mit vesz és, h mi a hibája, mert az illető minden zokszó nélkül el adja a rejtett hibákkal.
    Elérni nem lehet az illetőt sms-re nem reagál. De amikor el kellett adni a készüléket, akkor nagyon segítő kész volt, de utána már nagyon nem reagált semmire.
    Én egy TAB-ot vettem tőle amit állítólag leejtettek és szét is szedték a készüléket, de már megjavítani nem tudták, mivel nem értenek hozzá. Sajnos amikor átvettem a készüléket nem tudtam kipróbálni a wi-fi-t. Sok baja nincs csak az, h kb. 3 m után alig van jel a készüléken és ledob a netről. Azt hozzá kell tennem, h nem gyenge a router-em :K Telefonom az utcáról is fogja a jelet és a 7. emeleten lakom.
    Minden esetre mindenkinek felhívom a figyelmét, h vigyázzon ezzel az alakkal, mert folyamatosan árul valamit, tehát aktív az ember még most is. Telefonokkal laptopokkal Tabokkal és hasonló dolgokat árul.

    Remélem, h a fekete pontot meg fogja kapni :K

    Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

  • Kufár81

    tag

    Sziasztok!

    Most én is megszívtam. Nem is tudom miért üzleteltem megint evvel az alakkalepityesz [link]. Egyszer már átvert egy ECS GeForce6100SM alaplap-al! De akkor úgy gondoltam, hogy a postán sérült meg. Most már úgy gondolom nem így történt.

    A mostani eset :

    Ebben a hirdetésben keresett törött, görbe lábú processzorokat [link]
    Nekem van 2db AMD X2 is gondoltam eladóm neki. Ő közölte, hogy csak az egyiket venné meg. Rendben. Megegyeztünk az árban (3000Ft postával együtt), és közölte adja egy számlaszámot és átutalja. Vártam..vártam, de az utalás nem érkezett meg. Megkérdeztem, hogy jó helyre utalta pénzt. Erre mondja "hibás a számlaszám". Ezt kicsit furcsálltam. mert máshol is (Vatera, Teszvesz) evvel szoktam üzletelni és eddig semmi gond nem volt. Semmi gond mondom, biztos én hibáztam. Újra megadtam a számlaszámot, de alaposan leellenőrizve. Szintén várok..várok (több napot), de semmi.
    És akkor itt fogyott el a türelmem!

    Hiteget, a levelekre késve vagy egyáltalán nem válaszol! Pedig napjában 3-4-szer a PH-n van. Közben már rég eltudtam volna adni másnak a procit, de azt mondta neki kell 100%-ra! És ha hozzáveszem a múltkori alaplapos történetet, ahol szintén átrázott. A szerinte jó alaplappal, közben nálam el sem indult.

    Szeretnék epityesz[link] fekete pontot kérni!

    Tudom nem sok összegről van szó, se az alaplap (5000FT), se a proci esetében (3000FT), de aki kicsibe megcsinálja az később nagyban is.

    [ Szerkesztve ]

  • enginev3.0

    félisten

    válasz Kufár81 #16327 üzenetére

    ment a pont

    A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3

  • enginev3.0

    félisten

    válasz Sanyo #16329 üzenetére

    Oda is ment a pont

    A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3

  • papajoe007

    tag

    Óvva intek mindenkit Masterhun nevü tagtól!Hirdettem egy videokártyát!Érdeklödött utána,majd az információk után kérte,hogy egy hétig jegeljem,akkor kap fizetést!Kétszer is rákérdeztem,hogy tuti lesz e a bolt,mert sürgösen szeretném eladni,van rá érdeklödő!Ő 100százalékot mondott,le is vehetem a hirdetést!Erre egy hét után ir,hogy mégsem kell,nem kap pénzt!!De elözöleg a telefonba nekem azt mondta,a kártya ára megvan,csak a postaköltséget kell beszereznie.....szerintem kamus,figyeljetek oda rá!!!
    Papajoe

    PlayStation3 Slim 320Gb

  • Ray3

    csendes tag

    válasz papajoe007 #16331 üzenetére

    Mindenki felhívását javaslom ez a csaló Klizli MA RÁNTOTTAK BE 18 EZEREL VIGYÁZZATOK VELÜK rendőrségi FEL JELENTÉST TETTEM MÁR EL KAPOM AZ UTCÁN PORUL JÁR!

  • domperke

    HARDVERAPRÓD

    válasz Ray3 #16332 üzenetére

    Ő az?

    Amúgy ő egy tiltott felhasználó újabb regje akit ezekért tiltottak

    Telószám egyezik a google meg segít .06208097305

    Kidobva

    [ Módosította: Oczu ]

    http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke

  • ken26

    tag

    Egy nagy fekete pontot kérnék-boozer-kollégának,árulja ezt,jegelte is nekem,csak mikor már ma megbeszéltük megyek érte oda is mentem,hivogattam fel se vette a telefont,ott vártam este 19:00-óráig,nem történt semmi,meg kárositott 6.000-ft-al,az uti költségem ennyibe került,az ilyen kizárást érdemel,ajjas hazudozó!

    A normális üzletem után,kérem a piros pontom!

  • beni121

    aktív tag

    Szeretnék fekete pontot kérni [biczotibi] részére.
    Múlthéten pénteken beszéltünk, hogy az általam hirdetett, nokia n96 érdekli, és jegeljem neki hétfőig, mert vidéken volt de hétfőn megvenné. Az mondta, hogy hétfőn napközben felhív. Ez nem történt meg, délután én hívtam, mire közölte, hogy még vidéken van, melózik, majd kedden hív. Az sem történt meg, azóta ha hívom ki van kapcsolva vagy kinyomja a telefont.
    Tényleges anyagi kár nem ért, de a jegelés alatt többen is jelentkeztek E-mailban, hogy megvennék a telefont, de nem adtam el, mert az mondta kell neki.

    Samsung Galaxy Note4/Note9. Ha fontos: +3670-398-0855. Rejtett számot nem veszek fel, es nem hívok vissza :-) :-) :-)

  • gabeeen

    tag

    Fekete pontot érdemel w800i kolléga, megbeszélt üzlet után [link] telefont nem veszi fel,sms-re nem válaszol, megbízhatatlan, leutaztat vidékre (70km) feleslegesen..

    [ Szerkesztve ]

  • Ray3

    csendes tag

    válasz domperke #16333 üzenetére

    köszönöm de sajnos a 18 ezrem el veszet menjen a páchiba de tudom hol laknak meg várom a rendőrség válaszát de amúgy miért engedik vissza az ilyen csalókat már lassan el hidegültem ez miatt az internetes vásárlástól de ha rendőrség nem lép azt a 18 ezret kórházra költi!

    Attól, hogy kitiltjuk egy nickjét, vissza tud jönni másikkal.

    [ Módosította: Oczu ]

  • Satrafuckar

    tag

    sziasztok!

    feketepontot kérnék, sajnos engem is megkárositottak.
    az illető: Danny750,
    a cucc: SE C702 telefon
    (a linkböl láthato, hogy eredetileg a hirdetés 2 telefonról szólt, gondolom miután "eladta" az egyiket, értelemszerüen megváltoztatta a hirdetést)
    a károm: 7500Ft + pár100ft pk.

    az eset leirása: (lentebb az egész privát üzenetváltásunk bemásolva)

    nekem kellett volna a telefon (függetlenül, ahogy hirdetve is volt), érdeklődtem priviben, először nem tudtunk megegyezni az árban, alkudoztunk, csak közben telt az idő. (én pedig okt8-án délután 3-kor indultam németországba, fél évre).
    értékeléseit megnéztem, egy "negativ" tapasztalat volt, akkor is csak annyi, hogy nem küldte (a megbeszélteknek megfelelően) azonnal a cuccot, hanem megvárta mig megérkezik az ellenáru.
    végül nagynehezen megegyeztünk, én átutaltam neki a pénzt, erről e-mailben küldtem neki printscreen-t, és (az előbb emlitett eset miatt) hangsulyoztam, hogy nagyon fontos hogy ideérjen a cucc, mert utána elutazok.
    másnap látom, hogy irt, hogy mégse független, de könnyen függetlenithető, illetve ha nem jo igy, akkor visszabizniszelhetjük. irtam neki, hogy akkor mondja meg hogy lehet függetleniteni, mert nekem mindenképpen függetlenül kell (németország).
    ir egy weboldalt, hogy ott le van irva (de semmi konkrét link persze), utánakeresek, olvasgatom a forumokat, majd kiderül, hogy az ingyenes programok megszűntek, most már csak pénzért lehet, ezt meg is irom neki.
    erre okt8-án (az utazás napján) mondja h xy tudja ennyiért és ennyiért függetlenieni, de megint felajánlja hogy visszabizniszelhetjük.
    mivel egyszerüen nem volt megoldható a dolog kb 6 óra alatt, inkább a visszaküldést választottam.
    erre irja, hogy a pénzt majd postán küldi, hogy minél gyorsabban megkapjuk... na ez már gyanus volt, a banknál a posta sem gyorsabb, irtam is neki, hogy inkább utalja ha megoldható, az a biztos, a banknál ebből nem lehet vita (szemben a postával...).
    én eljövök németországba (de még előtte szépen visszacsomagoltam a telefont), a család pár nappal késöbb vissza is postázta.
    a telefon visszaküldve, pénz se postán se utalva. eleinte türelmes voltam, csak majd 2 hét után kérdeztem rá, hogy mi a helyzet már.
    hú bocs, sok a dolga stb stb de majd el lesz küldve.
    teltek a hetek, összevissza mondott mindent hogy majd feladja, meg feladta, de biztos elkeverte a posta, stb.
    eközben többször is kértem, hogy inkább bankon keresztül intézzük, mert ugy biztosabb, de persze semmi hatása nem volt.
    irogat, hogy holnap tuti feladja, majd egy héttel késöbb mikor megint rákérdezek, akkor azt irja, hogy aznap (hétfő) adta fel, ujabb egy hét mulva megint érdeklődök, később már ahét péntekre hivatkozik, teljesen össze vissza.
    2 hónappal az első üzenet után megirom neki, hogy nagyon unom az egészet és lépéseket fogok tenni ha nem hajlando visszajuttatni a pénzem.
    erre felkapja a vizet, állitja hogy van blokkja (de persze amikor kérem hogy küldje el (szkennelve / fotozva) persze onnatol hallgatás, meg amugyis mi van egy blokkon? semmi konkrét... valaki valamit valahova feladott aznap az adott postán).
    többszöri kérés és figyelmeztetés után egyértelműen kijelentette hogy ő többet nem foglalkozik a dologgal, igy most jön az, hogy bejelentem itt.

    közben megint rákeresve, azóta több panasz is van rá:
    a már emlitett eset
    ez pedig azóta történt
    illetve az eredeti hirdetés topikjában is
    (az utobbi 2 ugyanaz az eset)

    Privát beszélgetést nem teszünk közzé, ezt töröltem

    hát ennyi a történet. remélem sikerül tisztázni, és végre megkapom a pénzemet!!!

    köszönöm, aki végigolvasta!
    üdv

    [ Módosította: Oczu ]

  • archernesto

    csendes tag

    Egy magát csak ( fr0z3n@freemail.hu ) Fr0z3n-nek kiadó szélhámos próbált rám sózni egy telefont a mai napon.
    A teljes üzenetváltásunkból kiderül, hogyan próbált meg tévedésbe ejteni ill. folytatólagosan abban a hitben tehát tévhitben tartani azaz átverni ez a ******** [moderálva]!
    Becsapott anyagilag megkárosított ugyanis a megbeszélt helyszínen és időben megjelentem az adás-vétel bonyolítás reményében.
    Ott is volt az eladó, de amikor a kis nejlonszatyrából elővette a telefont a szavam is elállt a látványtól.
    Én még ilyen állapotú borzadályt életemben nem láttam mondanom sem kell meg volt rá a magyarázata:"-szervizben volt eddig hangszórót cseréltek rajta és valószínűleg ott a ******** [moderálva]! így szét" meg a nője intézte Ő nem is látta csak nagyon régen stb...
    Hihetetlen állapotban volt törött oldal elemek, szét ütött kopott borzasztó karcos-poros komplett ház stb.
    Tehát a tanulópénzem én ma megfizettem nem az a pár ezer forint esett szarul hanem ez a a ******** [moderálva]! reagálása a sztorira, aki még úgy próbálja beállítani a történteket mint ha ez az egész én hibám lenne ez egyszerűen fölháborító!!!
    EZÉRT ÓVA INTEK MINDEN KEDVES LEENDŐ VÁSÁRLÓT aki ettől a a ******** [moderálva]! VÁSÁROLNA, HOGY NE TEGYE!
    Van egy rendőr haverom utána nézetek, hogy ki ez aa ******** [moderálva]! és föl teszem a nevét címmel ha megvan! Valamint fontolóra veszem a följelentést is , hogy ne garázdálkodjon itt többet!!!
    Kérem a MODERÁTORT, hogy nézzen utána ennek az ügynek és vonja felelősségre a csalót!

    Várom megtisztelő válaszodat! Üdv. Ernő

  • Fr0z3n

    őstag

    válasz archernesto #16339 üzenetére

    Erre én csak ennyit reagálnék. Nem én követelek a másikon úti költséget, magadtól mondtad, hogy átjössz. Ja, és a Fila táska nem nejlon szatyor!

  • asfgh

    tag

    Eddie141
    el mondom mindenkinek hogy ez az ember egy ***moderálva ember.
    mert én beszéltem vele legelöször és azt mondta hogy nekem félre rakta és jegelve van nekem.
    és holnap vettem volna meg.
    most fel hívtam hogy akkor holnap hány órakkor lett volna jó.
    erre azt mondta hogy el mentek hozzá és meg vették.
    és azt mondta nekem hogy ne féljek mert félre rakja nekem meg bízhatok benne mert van 129 pozitiv és 0 negatív pontja van.
    de most meg lesz az első.
    és még csak nem is mondta hogy már elkelt csak mikor kerestem telefonon.
    erről a hírdetésről van szó.
    szeretném ha meg kapná a fekete pontját!!!

    [ Módosította: Oczu ]

    az új számom: 0620-4400-515 http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=asfgh&submit=

  • Eddie141

    senior tag

    válasz asfgh #16342 üzenetére

    Valóban hibáztam, de figyelmebe kell venni az én szemszögemet is szerintem az eset kapcsán. Sajnálom, hogy eladtam de asfgh által kezdeményezett hívás pillanatában értem haza, és kapcsoltam be a gépemet. Ezzel a nem rejtett szándékom az volt, hogy értesítsem, hogy elkelt az általa megvásárolni szándékozott készülék.
    Anyagi illetve időbeni kárt nem okoztam neki, mert a találkozó nem történt meg, és még megfelelő időben tájékoztattam a találkozó meghiúsulásáról.
    Ezenfelül sajnos a biztosabbra kellett utaznom, mert karácsony közeledtével az ember megpróbál minden felesleges ingóságot pénzre váltani, és mivel igen sok rossz tapasztalatom van már (elnézést az általánosításért) az újonc vásárlókkal, ezért ismétlem sajnos a biztosra kellett mennem. (természetesen a stílus is közrejátszó tényező volt ezesetben)
    Egy srác felhívott délelött, hogy két óra mulva már itt lenne személyesen, így nekem a szálítással kapcsolatban a költségeim eltűntek, és mivel nem is alkudott, ezért pénzügyileg sokkal jobban jöttem ki. Helytelen volt, hogy nem figyelmeztettem a hívása előtt, de ez rajtam kívüleső dolog miatt történt. Ettől függetlenül ha a szándékom alapján sikerült volna értesíteni, akkor szerintem még teljesen időben tettem volna azt. A hibámért elnézést kérek.

    Viszont:
    igen kellemetlenül érint, hogy azóta is csak fenyegetésekkel dobálózik, és szidalmaz, amelyet tekintettel a körülményekre (amelyekhez sajnos ismételten a rangja, stílusa is hozzátartozik) egyáltalán nem érzem indokoltnak. Elvárnám, hogy a minimális tiszteletet adjuk még ilyen kellemetlen szituációban is meg egymásnak.
    Mindig a legkorrektebben igyekszem eljárni, és ha néha hibázom is, azt időben szoktam és igyekszem is korrigálni.

    [ Szerkesztve ]

  • asfgh

    tag

    válasz Eddie141 #16343 üzenetére

    de te nem is értesitettél elötte egy nappal. :W
    hanem én hívtalak ma fel hogy holnap hány órakkor lenne jó.

    az új számom: 0620-4400-515 http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=asfgh&submit=

  • Eddie141

    senior tag

    válasz asfgh #16344 üzenetére

    Egyrészt az időpontot már megbeszéltük privátban, és telefonban az első megkeresésed alkalmával mondtam is, hogy nem alku tárgya, mert sajnos az időrend aznapra nem flexibilis minimálisan sem. Másrészt pedig kérlek olvasd végig mégegyszer, és megérted, hogy pont akkor jeleztem volna neked itt prohardveren, mert sajnos egész nap nem voltam itthon (a telefont sem itthon adtam át, hanem ott, ahol tartózkodtam) Egész nap kinn voltan, nem voltam netközelben, és mivel sajnálatos módon nem mentettem el a számod, ezért nem is tudtalak akkor azon nyomban felhívni (ha egy kicsit visszagondolsz a mai napon a megkeresésed alkalmával is bemutatkoztam, és nem is ismertem meg a számod...)
    Szerencsétlen véletlen, de sajnos mindebből kiindulva szerintem akkor sem nyugodtál volna bele, ha én sikeresen értesítelek a terveim szerint, és közel azonos szituációban lennénk ugyanitt.
    A te cselekedeted sem túl korrekt, miszerint az összes érdeklődőt megkerested privát üzenetben, hogy jegeltem-e neked. Több mint kétszáz sikeres üzlettel a hátad mögött szerintem te is tudatában vagy a menetével a dolgoknak.
    Továbbra is fenntartom: nem ártottam neked semmivel. Amikor megkerestél telefonon, akkor is rögtön ezzel kezdtem, tehát kaptam az alkalmon.

    [ Szerkesztve ]

  • asfgh

    tag

    válasz Eddie141 #16345 üzenetére

    Jegeltem. Mindenkinek megírom, de nem írom ki. Bocsáss meg, rossz tapasztalat. De nem kell aggódnod, nem fogom másnak eladni, mindaddig, amig nem mondod te le, hiszen te voltál az első biztos jelentkező, így hétfő délutánig a tiéd
    ezt te irtad de mind1 nem érdekel az egész dolog!

    az új számom: 0620-4400-515 http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=asfgh&submit=

  • Eddie141

    senior tag

    válasz asfgh #16346 üzenetére

    Privátot közzétenni tilos! (vagy ha már közzé teszed, legalább macskakörmözz... Vagy néha használd a shift billentyűt, mert még így is elhatárolódnék a te stílusodtól! Hihetetlen)
    Ettől függetlenül szerintem már nincs mit hozzáfűznöm. Mindent leírtam az előző hozzászólásaimban. Hibáztam, de azt időben korrigáltam. Anyagi károd nem esett. Te trágár módon írtál, és viselkedtél azóta is, és fenyegetőztél.
    Szerintem teljesen jogszerűtlen a feketepont, és kérném is, hogy ne szavazzák meg. Természetesen ez a döntés a felettes hatalom kezében van. Engem érdekel a dolog továbbra is, mert nem szeretném, hogy ilyen módon romlana le a renomém, amelyért oly sokat küzdöttem és dolgoztam. Mindig igyekszem a legkorrektebb módon eljárni, szerintem ezt az összes vásárlóm tanusíthatja. Sajnálom az esetet, viszont továbbra is indokolatlannak tartom a sértett lépéseit.

    [ Szerkesztve ]

  • asfgh

    tag

    válasz Eddie141 #16347 üzenetére

    nem időben korigáltad de mind1.
    ha kapod a feketét kapod ha nem nem.
    modikra bízom.

    az új számom: 0620-4400-515 http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=asfgh&submit=

Aktív témák