Hirdetés

Aktív témák

  • vistyan

    tag

    válasz bikkfalva #16949 üzenetére

    Kérnék Bikkfalva [link] kollégának egy hatalmas fekete pontott ezért[link] az üzletért és a gyermeteg viselkedésért. Miután megfelelően tájékoztattam arról,hogy végül nem az ő kártyát veszem meg, zaklató és lekezelő smsekkel kezdett el bombázni. Majd azzal próbálta meg magyarázni a dolgot,hogy nem voltam tisztában azzal,hogy pontosan milyen kártyát porbált meg rám sózni. Szóval senkinek nem ajánlom a vele való üzletelést.

    [ Szerkesztve ]

  • vistyan

    tag

    válasz Atipapa #16952 üzenetére

    És természetesen amire hivatkoztam,hogy találtam egy megfelelőbb ajánlatot.

    [link]

    Korrekt,pontos,telefonon ellehet érni és legfőképpen nem gyerek

  • bikkfalva

    csendes tag

    válasz vistyan #16953 üzenetére

    Bizony bizony, 7 ezerrel drágábban. Nem is itt van a probléma, hogy nem kell, csak az a pofátlanság, hogy a kedvéért végigcipelem a városon, és 10 perccel előtte mondja le... És akkor ki a gyerek, aki tarja a szavát, vagy aki nem?

  • vdrummer

    csendes tag

    Nekem pinklulu -val van egy igen negatív élményem. 13000 ért hirdetett egy videokártyát amiről azt állította, hogy hibátlanul működik. Nem tudtam kipróbálni helyszínen. Itthon kipróbáltam, NEM működött, 4 égésnyom van a kártyán amit szabadszemmel nehéz észre venni ezért nem láttam a vásárlás során. Azóta írtam neki de nem válaszolt még, próbáltam hívni de csak hangposta veszi fel. ennél gusztustalanabb dolgot... Elvileg Varga Ádámnak hívják, Budapesten és elvileg Szolnokon tartózkodik felváltva. Ha nem jelentkezik és nem adja vissza a pénzem, rendőrséghez fogok fordulni, és ha minden jólmegy adott meg annyi adatot magáról itt ph-n, hogy megtalálják. Annyit mondok mindenkinek, hogy itt semmit ne vegyen úgy, hogy nem próbálta ki a cuccot!! (mert ilyen emberek vannak) :F :(

    itt a hirdetés: http://hardverapro.hu/apro/ati_hd4870_512mb_ddr5_cserelem_ps2_775_lap_ddr2_ra/hsz_1-50.html

    [ Szerkesztve ]

  • DBAtti

    aktív tag

    Fecó24 -el támadt kisebb problémám. Nem akarok belőle nagy ügyet csinálni, de azért jobb vigyázni üzleteléskor. A hirdetés azóta sajnos lekerült az apróról.

    Egy Chieftec LCX plexi oldallapos házat vettem tőle. A hirdetéshez voltak képek, különösebb probléma nem tűnt fel a házzal kapcsolatban, de bevallom, kissé felületes voltam az átnézésekor. Kérdésemre, miszerint minden gyári tartozék megvan hozzá igennel válaszolt.
    Ezután megnéztem, már régóta fenn van, és volt 3 pozitív értékelése, 0 negatív, szavaztam bizalmat az előreutaláshoz. Intéztük a pénzeket, majd megérkezett a csomag (ma bontottam ki).
    A csomagban benne volt a ház, de sok hiányossággal:
    talpak, winyó keretek, takarólemezek, csavarok hiányoztak, letört alsó műanyaglemez, ráadásul az egyik oldalon igen nagy karc éktelenkedik.

    Mai levelemre azzal felelt, hogy ő is így vette, és azt mondták neki, ez a gyári állapot (talp nélkül, 6 helyett 3 HDD kerettel -ebből 2 fekete, egy gyári lila...-, majd hivatkozott a képekre, hogy mindent láthattam. Ha láttam volna, biztosan megjegyzem, és nem veszem meg, belső képek egész biztosan nem voltak, külső is csak előnyös szögből.

    Felajánlottam a szerintem legbékésebb rendezés módját: saját költségen visszapostázom, miután megkaptam a pénzem. Erre az a válasza, hogy már elköltötte, munkanélküli, csekkeket kell fizetnie, és az a ház sem jött össze, amit utódjának vett... ahhoz képest a hirdetésben az szerepelt, hogy már megvan, ezért csere nincs csak kp. Szóval nem tudja visszafizetni, esetleg részletekben, miután visszapostáztam a házat. Mondanom sem kell, ebbe nem mentem bele.

    Még próbálja belém magyarázni, hogy az én hibám, minek vettem meg ha nem tetszik, és láttam hogy mik vannak hozzá. Ha láttam volna rendes képeken, nem veszem meg. A ház tetszik, és lehet hogy a héten veszek is egy ugyanilyet mástól jobb állapotban, minden tartozékkal. Nálam alap, ha valamilyen sérült terméket adok el, a hibás részt lefényképezem külön, és leírom, mi a gond.

    Ezt a történetet sajnos nem tudom elhinni, de nincs kedvem hadakozni, így most megpróbálok túladni rajta minél kisebb veszteséggel.

    [ Szerkesztve ]

    "A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."

  • !Overdose!

    őstag

    HectoR_: feket pont, mert több, mint 2 hónapon át hitegetett ezzel. Megegyeztünk az árban és abban, hogy futárt küldök érte. Neki mindig a jövőhéten lett volna jó. Ha elérkezett, akkor megint a jövőhét. Közben jegelte számomra a hirdetést is. Később egyszerűen levette. Rákérdeztem és állítólag elromlott. Írtam, hogy engem hibásan is érdekel, amire napok óta nem kaptam választ. Közben persze számos jó vételről lemaradtam, mert én bíztam benne. Vigyázattok vele!

    [ Szerkesztve ]

    Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás

  • vdrummer

    csendes tag

    pinklulu: fekete pont, mert átvert 13000 Ft-al lopott meg, nem válaszol, telefont nem veszi fel!

    [ Szerkesztve ]

  • DBAtti

    aktív tag

    válasz DBAtti #16956 üzenetére

    Visszatérve a levelemre:
    Nem kívánok moderációt, sem azt hogy itt is feltűnjön, és feleslegesen lefussuk ugyanazokat a köröket.
    Rossz üzletet kötöttem, a tanlópénzt megfizetem, megfizettem.
    A többiek figyelmét szeretném csak felhívni az esetre, és hogy ne kerüljön más is hasonlóba.

    "A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."

  • user321

    csendes tag

    Egy két érdekes tagra szeretném felhívni a figyelmet, akkikkel érdemes vigyázni.

    Schotto-nak kérnék feketét, mert egy megbízhatatlan alak.

    Egy asus wl-120g wifi kártyát akart megvenni a mai napig. 2012.02.01-én érdeklődött a kártya megléte, pontos típusa és ára (az árra azonnal igent mondott) felől. Mindent leegyeztettünk, átvételre első alkalommal 2012.02.08-án a 9-16 óra közötti időpontot választotta, de nem jött, nem jelzett. Semmilyen módon nem jelezte, hogy esetleg valami közbejött neki (e célból még a telefonszámok
    megadását is kértem tőle, ami meg is történt). Aznap 15 óra után érdeklődtem nála, hogy akkor most mi van. mikor jön. Válaszra se méltatott, habár többször belépett.
    Majd jelezte, hogy továbbra is kell neki és jó neki a posta. Megérdeklődtem a postát neki, majd ez jött tőle [moderálva]

    [moderálva]

    majd ezt már tőlem kapta a kedves tag, mivel megint semmi nem történt:
    "kezd nagyon nem tetszeni a hozzáállásod....ígérted, hogy tegnap utalod a 2250HUF-ot, de semmi......megint. godolod nekem olyan sok időm van állandóan figyelgetni, hogy na hajlandó voltál-e utalni. már hetek óta megy a herce-hurca, de semmilyen megállapodást nem tartasz be...Semmilyen módon nem jelezted megint, hogy mi a helyzet, habár utolsó feltűnésed 2012-02-15 02:51, azaz ma. nem érdekel, hogy telefonról vagy akármiről...
    Mivel jelezted a biztos vételi szándékot, konkrét megállapodások történtek, de eddig egyiket se tartottad be, érik egy fekete.......

    erre ő:
    [moderálva]

    Mivel schotto február 7-én jelezte, hogy biztos a vételi szándéka és konkrét megállapodás történt, majd a megállapodás után vissza se mondta egy ideig az üzletet, jár neki a fekete. Szimplán inkorrektnek tartom és szeretném, ha ennek nyoma maradna itt.
    Anyagi kárnak meg tudja be [moderálva] a nem éppen olcsó benzint a postáig :D vagy a felhasznált elektormos áramot, processzoridőt stb, mert az "anyagi kár is elég tág fogalom" és ebbe ezek beleférnek. :D

    UI: Így legalább lesz valamilyen értékelése a figurának, mert eddig semmi nincs róla, ill. "schotto" néven semmit nem dob ki a kereső.....

    Az ilyeneknek kellene egy játszótér, ahol kiélhetnék magukat itt a hardveraprón. Sajnos az utobbi időben egyre több az ilyen alak - ez is a válság hatása lenne.

    Apropó:
    simoark-kal is óvatosan. Vettem tőle pár dolgot és bele futottam abba, hogy egy t5450-es cpu helyett egy t5550-et adott el, ami létezik socketP-s ben is. Itt a hozzáállás és ahogy intézi a dolgot a tag az ad okot az óvatosságra. Szóval, vhol a városban találkoztok megbeszélt időpontban, átadja a cuccokat és ennyi.

    Egy-két privátra még reagál, hogy ok, találkozzunk és adja az 5450-et, aztán nem válaszol, telefonszámot nem ad..."mer nincs neki" :C .....minden bizonnyal nem ma kezdte.

    Szóval érdemes nagyon-nagyon megnézni, amit elhoztok tőle, mert utánna ha ő nem akarja, akkor soha nem tudtok vele találkozni..hacsak a véletlen vagy egy jó szervezés másképpen nem hozza, amin egy kicsit meglepődne a tag....

    Esetemben pl. a vásárolt memória lábai voltak full lekopva, de mivel a helyszínen idő hiányában nem néztem meg a dolgokat, azt buktam....meg a proci tokozása se stimmelt....szóval VIGYÁZAT!

    A másik fél által írt privát üzeneteket töröltem, mert azok engedély nélküli megosztása tiltott.

    [ Módosította: 7 ]

  • TriX2010

    tag

    Kedves Fórumtársak!
    maradok111 nevű user a minap közölte velem ERRE a monitorra, hogy ad érte 3at ha elviszem neki... a 17. kerületből a 3.-ba.. Ez főleg pestieknek esik le egyből, hogy nem kis távolság...
    Ez már alapból gáz, hogy hülyének néz... De mikor finoman közöltem vele, hogy nem vagyok a balekja, akkor aztán kikelt magából, s mondott pár cifrát is.. A 9 napos regjével meg a nulla lapjával..
    Szánalmas, mosolyognivaló, de mindazonáltal ilyen emberrel nem üzletelnék véletlenül sem...
    Szóval, aki belebotlik, az legyen azért résen szerintem...

    Üdv Mindenkinek!

    [ Szerkesztve ]

    \"Életem legnagyobb üzlete lenne, ha embereket vennék, annyiért amennyit érnek és eladnám őket annyiért, amennyire tartják magukat\" NE használj AdBlock-ot a prohardver oldalain!

  • mclaren-d

    aktív tag

    válasz mclaren-d #16941 üzenetére

    Vissza vonnám a Feketét Megoldottuk a problémát! aLstaR korrekt ember :R

    [ Szerkesztve ]

    ★Corsair vengeance c70★MSI B450 Tomahawk ★AMD Ryzen 2600★Sapphire5700

  • Terminator_

    tag

    válasz mclaren-d #16973 üzenetére

    Látod pontosan ezért kell elolvasni az első Hsz-t!

    "Először is a legfontosabb: értékelést csak akkor írj be partneredről, ha már biztosan nem fog megváltozni a véleményed az adott üzlettel kapcsolatban! Rögzített pontokat az értékelésből NEM TUDUNK ELTÁVOLÍTANI (és nem is akarunk, az alaptalan vádaskodás mindemellett retorziót von maga után). Ha írsz, akkor (lehetőleg linkkel támogatva) mindig szerepeljen a hozzászólásban annak a neve, akiről szó van(még ha az te magad is vagy), ugyanis így lesz kereshető a topic. (pl. ha megvédenéd magad, de nem írod le a neved, később senki nem fogja megtalálni azt a nevedre keresve, csak a vádat)"

    üdv

    Hibás-Lcd-Monitorokat-Tévéket,Mosógépeket valamint Mosogatógépeket veszek! Írj bátran pü-t,vagy hívj +3630-659-98-22 .

  • fricz19

    őstag

    Nesti nek kérek egy feketét, ezért:
    [link] !
    1TB hdd-t vett volna de megbeszélt helyen nem jelent meg, miután hívtam, ennyit kérdezett: "ki vagy?". Miután végre észbe kapott, elmesélte h nem jó a gépe... és hogy rakjuk át a mai napra, ma szintén megjelentem hívtam, erre rám nyomta miután bemutatkoztam.
    Nem szeretném minősíteni az ilyen embert, hamar moderálásra kerülnék...

    AM4/ Intel 8-12. gen CPU-t, Alaplapot, Tápot, DDR4-t, SSD-t VGA-t veszek!

  • _bazsi_

    csendes tag

    válasz fricz19 #16975 üzenetére

    Én is felhivnám a kollégák figyelmét, hogy Nesti-vel nagyon körültekintően üzleteljenek vagy inkább sehogy.

    Nekem egy rossz laptop hdd-t próbált meg elsózni.
    Személyes találkozót lebeszéltünk, mikor mondtam neki, hogy viszem a laposomat próbára. Na ekkor elkezdte, hogy hát én tényleg ott akarok-e szerelni, meg tényleg el fogom vinni a gépemet, minek viszem el stb ? Majd nemsokkal később "elejtette" a hdd-t, de csak fura a hangja, ne vigyem a laptopomat és eladja :D

    Mondtam persze, küldjön egy hds riportot. Hopp már be sem kapcsol a vinyó :)
    Még el is hinném ezt neki, ha nem azzal inditott volna, hogy miért akarom elvinni próbára a gépemet, majd ezt többször is megkérdezte.

    Ezek után felajánlott cserébe olyan prémuim termékeket, amikről még csak nem is hallottam (nyilván olyan drágább dolgok, amikért épp eszű ember nem ad annyi pénzt).
    Mivel engem nem érdekelt a csere később már kp-t ajánlott, de 500ft-al magasabb ár, amit kértem már gondot okozott neki, mert nem tud több pénzt kérni az anyukájától :D
    Viszont mikor meglátta, hogy van egyéb eladó dolgom is, hirtelen előkerült még jó párszor 500ft pénze is.

    Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bazsi_2/index.html

  • vdrummer

    csendes tag

    És akkor pinklulu most nem adhat fel hírdetést? Csak mert látom, hogy bejelentkezik azóta is de a pü-kre nem válaszol az a szemét!

  • Terminator_

    tag

    válasz user321 #16977 üzenetére

    Igen az mivel a partner akivel a beszélgetést folytattad nem egyezett bele.üdv

    Hibás-Lcd-Monitorokat-Tévéket,Mosógépeket valamint Mosogatógépeket veszek! Írj bátran pü-t,vagy hívj +3630-659-98-22 .

  • kambino

    csendes tag

    Üdv!

    Mindenki kerülje a zachil nevű felhasználót!
    Én előreutaltam neki, de sajnos nem kaptam semmit sem!:( Pedig elvileg február 02-án feladta a csomagot. Írtam neki, de természetesen nem reagál!
    Nem nagy összegről van szó (2000ft), de akkor is idegesítő!
    Erre a számlaszámra kérte az összeget:
    Takácsné Papp Éva
    10404993-76525649-57571005

    Senki ne utaljon neki előre!!!

    [ Szerkesztve ]

    Lécci, privit írjatok, mert azt észreveszem!:)

  • Bastee

    tag

    Sajnos egy FEKETE pontot kérnék [Humunculus] "kollégának"...
    Meghirdetett egy notebook-ot, megbeszéltünk mindent, telefonon is beszéltünk, a személyes átvétel előtt 1órával hívott, hogy biztosra menjen, nagyon korrektnek tűnt. Az időpontban nem volt ott, mondván dugóba került. Elfogadható, bár legalább ő hívott volna... De lenyeltem. Két órát vártunk rá, semmi. Felhívtam megint, közölte, hogy Bp.-en belül házhoz hozza, mert nagyon sajnálja az esetet. Este 7-8 körül jön. Nem jött, nem szólt semmit. 21óra körül írtam neki SMS-t. Nem reagált. Megkértem legalább reagáljon, erre megírta, hogy behívták dolgozni, másnap hív! Őőőhm azóta is várhatom. Egy szombati napom, két SMS-em, és néhány eltelefonált perc, de leginkább a csalódás...[A hirdetést pedig levette...]

  • #65675776

    törölt tag

    A topic továbbra sem chatelésre való, OFF-nak pedig itt nincs helye! Flamenek meg főleg. Aki úgy érzi, hogy valami érdemi hozzászólása eltűnt, az írja be újra.

  • Red77

    csendes tag

    Vigyázzatok wakeup2vel engem ugyan nem károsított meg csak miatta buktam egy kuncsaftot mert 3napja hiteget hogy majd jön a cuccokért [link] [link] de mindig kitalál valamit most az a kitaláció hogy elütötték a testvérét (persze pont 5óra előtt 10percel mikor találkoztunk volna így ez képtelenség).Igy jár neki a NAGY fekete pont mert megbíztam benne és ezért nem adtam a cuccokat másnak.

    UI: Vissza vonom a fekete pontot ha nem csak hiteget és kamuzik

    Csütörtök déltöl-Vasárnap estig Nem leszek

Aktív témák