Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz Tin #22209 üzenetére

    Már az általam 1981-ben használt VHS magnónak is alapszolgáltatása volt a kockánkénti léptetés. de a Dune TV-102 számára sem okoz gondot. Sajnos visszafelé nem tudja ezt, amit nehezményezek. Nem pornófilmek nézésekor, hanem bármikor jól jön, ha meg akarok nézni egy akció jelenetet aprólékosan. Ez az egyik előnye az otthoni filmnézésnek a mozival szemben. Amikor nagyritkán tévét nézek, (Cobra 11 az eredeti hang miatt) rendszeresen nyúlok a távirányítóért, hogy visszatekerjem.
    A Dunék bal- és jobboldali gombjaival 10 másodperces, a fel és le gombokkal 1 perces ugrásokat lehet elérni, előre és hátra is. Ez szerintem zseniális ötlet, Popcornék is alkalmazzák. A számgombokkal a film bizonyos (10, 20, 30, stb.) százalékára ugrás szintén mindkét gyártó készülékein megtalálható. A pontos időpontra keresés, illetve ugrás is nagyon hasznos szolgáltatás. Ha tudom, hogy egy koncertfilm 54. percében indul a kedvenc számom, pár másodperc alatt oda tudok ugrani. A meder nem írja ki sem a hang, sem a kép bitrátáját. A Dune a pillanatnyit, az átlagot és a maximumot is.
    És a legfontosabbról, a kép- és hangminőségről még nem is ejtettem szót.

    [ Szerkesztve ]

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák