Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • batagy

    őstag

    válasz #16939776 #7911 üzenetére

    Stabilitás: mindegyik egyformán stabil, nem tennék különbséget. A Synology kb 3 hónapja van meg, asszem kétszer előfordult már, hogy se kép se hang, nem tudtam elérni és power reset kellett. A saját összerakott openSUSE rendszer talán egy fokkal stabilabb nekem, de tényleg csak minimálisan.

    Írás-olvasási sebességet nem mértem. A D525-ös az ugye SATA2-es, míg a Asrock E350M1/USB3 az SATA3-as. A Brazos jobban bírta az írási sebességet, de sosem mértem, csak a proci használatból érzésre mondom.

    A Synology DS213j-n, kívül nincs csak USB2. Belül, ennek a típusnak a max letöltési képessége kb 32-35 Mbit/s. Digikábel Basenet 40/20-ason, ha fullon megy a letöltés (kb 5 MB/sec-kel), akkor a NAS procija már felmegy 100%-ra. Nálam le van "korlátozva" 4MB/sec-re, azaz 32 Mbit/sec-re a letöltés, ezt még normálisan kezeli a NAS.

    A Synology webinterfésze maga elég lassú, a saját összerakott NAS-okhoz viszonyítva. De azt nem használom, hanem Transmission Remote GUI-t a Windows-ból. Ha a Remote GUI-ban egy torrentet pl leállítok, kb 2-3 másodperc, mire valóban leállítja. Szóval nem gyorsvonat, de arra amire kell, elég.

    Konklúzió: szóval írási sebesség terén szerintem így menne a rangsor: Syno Ds213j > D525 > Brazos.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák