Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adika4444

    addikt

    válasz Geth #45490 üzenetére

    Látom itt is feljött az örök vita, konténerizálni vs. nem konténerizálni. Tény, hogy amiket írsz abszolút igaz, de egy jól megírt compose file esetén tényleg csak vissza kell másolni az adatokat ha költöztetek, up és minden hasít tovább.

    A systemd-s megoldást is használtam, az is egyszerű mondjuk mint a faék. Bár én Debian-on vagyok, ott az apt repókban ritka a friss verzió (van backport, de abban nincs qbittorrent-nox), így meg ha van valami ami a régiben nincs, megint csak egyszerűbb a konténer. Az overhead-je ellenére én perpill inkább ezt preferálom, de ennek is megvannak a maga árnyoldalai.

    #45483Gabesz87
    A portot megtalálod a qbittorrent konfig fájljában, de alapból talán 8080. Figyelj rá, hogy ha nem 0.0.0.0-ra van bind-olva, akkor lehet, nem éred el kívülről. Rendesen átirányított portokkal írhatod a külső IP-t, de ha ócskább szolgáltatói eszköz routol, akkor benne van a pakliban, hogy nem fog tudni Hairpin NAT-ot, vagy is a belső hálóról nem fog menni a külső IP használata.
    Ha jól emlékszem, régen a qBit kliens is tudott amúgy remote-ként működni és akkor távoli instance-t vezérelt. Biztos tudja most is (webui-val használom).

    [ Szerkesztve ]

    üdv, adika4444

Új hozzászólás Aktív témák