Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SzDani

    csendes tag

    Köszönöm szépen Zhagymának és NRC-nek a gyors és részletes válaszokat.

    Szóval amit még szeretnék tisztázni Zhagyma leírása alapján :

    Igen a TEI és continuty együtt növekednek

    - hogy ezek szerint a reflektorfólia interferenciát okozhat és néha kiolthatja a hasznos jel egy részét a visszavert jelekkel (hasznos+zajok), tehát nem e érdemes lenne leszedni ?

    - a lepke egy szárának huzal hossza összemérhetőségének hogyan kell alakulni a mux frekvenciájához mert ugye az most 60MHz-et fog át csak az 55 és 62-es csatorna között, én 19cm-es darabokat vágtam le amelyek kb 40 fokos szögben lettek meghajlítva

    - hülye kérdés.... az antennát hogyan lehetne finom hangolni, én ugye forgatom szépen óvatosan de az eléggé idegjáték, gondolom komolyabb műszer nélkül csak ez marad ?!

    NRC leírása alapján:

    Igen én is mindenféleképpen direct streamben akarok rögzíteni, A TSReader tud pid-et ts-t meg mux-ot is , mint láttam . A DVB viewer 4.0 most szépen megy a divx AAC codec-jével (mivel én véletlen a monogram 2007-es relase-t tettem fel.) és XP alatt folytonosan tudok rögzíteni mert Win7 alatt nekem véletlenszerűen eldobja magát a program. A rögzített streamet TSremux-szal lehet kibontani, illetve a dvbportal.de -n lévő TSConverter gyönyörűen játsza a felvett műsort illetve ez is tud demuxolni. Mert nekem a MPC csak hangot játszik és a KMPlayer sem a legtökéletesebb.

    - A Media Portal-t pedig nem sikerül megtörni sem XP sem Win7 alatt sem. XP alatt látja a gagyi PCTV stereo pro-mat is , de sem a Pinnacle-vel sem a Gigabyte U7000-rel nem akar együtt működni az unable to create graph üzenettel dicséri mindkét tuner mindkét op.rendszer alatt. Mondjuk annyira nem érdekes tényleg csak a vicces felülete miatt lett volna jó lejátszásra....

    - az antennát próbáltam árnyékolni egy alufóliás hőtükörrel sikeresen, de érdekes mód csak itt is a TEI és a Continuty növekedett a jel erősség és minőség változatlan volt...., tehát a TS ott egy kicsit hazudik... :)

    nekem eddig kb. ennyi a tapasztalat és Köszönöm az eddigi segítségeket !!!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák