Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    válasz WATERDACA #6993 üzenetére

    "Melyik volt a legjobb FromSoftware játék, ami a legnagyobbat szólt nálatok?"

    25fps, 720p grafika ide vagy oda, a Bloodborne szerintem a legjobban összerakott from játék. A gameplay, lore, pacing hármas, összességében ott volt a legjobban eltalálva.

    Egyébként ez nem is kellene, hogy meglepő legyen. A sony óvó kezei alatt többnyire minden fejlesztőcsapat a legjobbat tudja kihozni magából. Valahogy több erőforrást, időt kapnak a projektekre, biztos hátteret, közben nagyobb követelményeket támasztanak eléjük, ezáltal ezek mindig jobb játékok lesznek végül, mint amit önmagukban alkotni tudnak. A Bend Studiosnak is a nagy kiugrása a Days Gone, biztos vagyok benne ha nem sony exkluzív belső címként készült volna, nem tudtak volna ennyire jó játékot alkotni, ilyenkor valahogy mindenki meghaladja önmagát.

    A fricska pedig az az egészben, hogy hiába élünk a remasterek/remakek korában, amikor már sok esetben 2-3 éves játékokat is remasterelnek, a BB-ból soha nem fog készülni semmilyen feljavított, újrakiadott verzió, ebben egészen biztos vagyok. Nem tudom a pontos okát, mi áll a dolog mögött, mi gátolja őket abban, hogy a Bluepoint-ot felkérjék a projektre, de vannak dolgok amiket biztosan tudni lehet, még ha racionális érveket nem is tudunk mellette felhozni.

    példa:
    Ilyen volt pl. hogy a vb döntőben 100%-ig megingathatatlanul biztosan "tudtam", hogy az argentinok nyerni fognak, mert Messinek egész egyszerűen nem maradhatott el a vb győzelme, mint a világ legjobb játékosának. Nevezhetjük karmának, akárminek, de konkrétan a házamat feltettem volna rá, hogy Messi behúzza ezt is annyira biztosan tudtam. És most mindegy hogy tizikkel, meg hajszálon múlott, akkor is 100% volt a bizonyosság bennem végig.

    Szóval ez ilyen érdekes dolog, de biztos nektek is volt már bármivel kapcsolatban hasonló, amit így biztosan tudtatok, de megmagyarázni indokokkal nem lehetett. Visszakanyarodva a BB-re, ez is pont ilyen, nem tudom a hátterét, okát, de 100% hogy nem lesz soha felújítva. Ezt itt leírtam, évek múlva kövezzetek meg ha nem jött be, de szerintem örök érvényű marad.

    Egyébként pedig őrület pénzeket szakítanának vele, konkrétan a világon jelenleg ez a legjobban várt felújítás, úgy fogyna PS5-re és PC-re, hogy az nem igaz. Szerintem az elden ring számait hozná túlzás nélkül.

Új hozzászólás Aktív témák