Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz gtasystem #33927 üzenetére

    Nem tudom mi az oka, esetleg sejtésem van róla, az meg nem más, mint hogy ezeknek a klónozóknak a gyenge pontjuk a 100 megás rejtett partíció. Ha az létezik a HDD-n, akkor elvérzenek rajta.

    Az, hogy az OS nem látja az lehet attól, hogy nincs betűjele a meghajtónak, azt adhatsz neki a lemezkezelőből, egyuttal törölj is az SSD-ről minden partíciót, majd egyet hozz létre (elsődleges NTFS).
    Ha ez megvan, akkor meg a W7 beépített backupját használd (start->Biztonsági mentés és visszaállítás/Lemezkép létrehozása és a hdd egy másik partíciójára ments vele) Gép kikapcs, csak az SSD maradjon, W7 telepítőről indítsd a gépet, területi beállításoknál tovább, majd Javítás-on katt (ablak bal alsó részénél keresd) . El kezd keresgélni hiba után, 2 lehetőség lesz, a felsőt válaszd és ott lehet visszaállítani mentésből rendszert. Na azzal próbálkozz és tallózd be a korábban mentett lemezképet. Ha kész, akkor még mindig csak az SSD legyen csatlakoztatva és próba, hogy indul-e róla a rendszer.

    Maximum1
    Mivel ki van rakva a BIOS, ezért nyilván meg is kapta azt a frissítést...

    ExtremeClock
    Mivel 64G ezért elsősorban rendszernek lesz véve, nem pedig adatmásolgatásra, ebből a szempontból mindegy lett volna, hogy a 2-ből melyik, az árat néztem elsősorban, mert ennyiért inkább a Samsung. (Force 3-at olyan 27K körül vehetsz újonnan is, míg Samsung 830-at 30K alatt nem)

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Aktív témák