Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • myckey

    veterán

    válasz lovace #50043 üzenetére

    Havernak rendeltem -Salomon Pulse Beltet , ő szereti mindenhova viszi magával..
    Én compressport free beltet használok, jó hogy az egész egy nagy zseb és ha megfelelő a méret nagyon kényelmes is, nem is rohadok bele, de a Pro praktikusabb mert szélesebb és máshogy van a rekeszelés, ráadásul rajtszám és bottartó is akad. Belus Tomi részletezte [link] ( ez jutott eszembe, mert életszerű, régebbi bejegyzés, de könnyen odatalálsz )...a bottartót összébb is lehet varrni házilag, akinek olyan az eszköze és igényli hogy ne lötyögjön, ha úgy alakul.

    Én a Compressport FB Prora szavazok, talán majd én is cserélem az enyémet, a simát, kellene nagyobb méret is.
    Ivózsákot is használok, decathlonos...aztán vettem ilyet SCOTT TRAIL RC TR' 4 PACK, félmeztelen is nagyon kényelmes, és hátul vizestasak is elfér, -cső rögzítő is akad- ha ezek a lágy kulacsok nem lennének elegen, de nekem olcsóbb volt a megmaradt legnagyobb méret akció miatt.( ami még mindig lehetne nagyobb is : ) varróval akár át is lehet alakíttatni, mert az egyik oldalt elvarrták a tároló rekeszt, így az kisebb mint odaát. A hátulján pedig szintén van olyan tároló ahova ruhákat lehet gyömöszölni és egész jól ott is maradnak, de én fosos vagyok hogy elhagyom, szóval lehet rajta házilag ügyeskedni ( patent v cipzár vagy más lock )

    Van még egy [Salomon Pulse Handheld kézikulacsom is, amit szintén praktikusnak találok. A vizes kulacsot menet közben nem érdemes kiszedegetni, mert telt állapotban problémás visszagyömöszölni, de egyébként nem vészes. Sokszor a kupak nélkül használom, mint valami poharat ami mindig kéznél van, szó szerint...fél Les, így egy egy gyors ivászat és tökéletesen vagyok. Belül vízhatlan, telefonom még egyszer sem ázott benne szét, ezek a tégla mobilok elférnek benne és még akár kulcs, vagy valami bogyó is, de ha nem raksz bele mobilt, akkor mehet bele kalóriapótlásnak a kaja is ( persze nem a dobostorta ) állítható a méretezése is. Jó mert kéznél van, elfér benne ez meg az és kényelmes nem akadályoz, egyelőre a strapát is bírja, hónapok óta sok km/óra elteltével.

    Ezeket rakosgatom magamra, távoknak megfelelően variálom.A compressportos trailrun pólóm is zsebes, ha arról van szó az is jól jön. Mindent [RunnerInn vettem, ált akciókkal.De ide a fórumra is beírtam "régebben" a S pulse beltet, hazai jó árazással.

    "Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

Új hozzászólás Aktív témák