Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hatchet

    csendes tag

    válasz G.Ogre #3999 üzenetére

    Na az egyik hype bedőlt végleg. a DSjr vs Overeem meccsen még egy be fog dőlni.

    Nem akarok okoskodni, de írtam az előző oldalon, hogy kizárt, hogy egy ember akinek kétszer is méretes darabot eltávolítottak a beleiből, az újra elérje azt az élsportolói szintet erőben, mint ami volt anno... Egyébként mint birkózót és atlétát nagyra tartom Lesnart, de az MMA nem az Ő műfaja. Lesnar egy név volt a pankrátor múltja miatt - jó volt Overeemet bevezetni az amerikai piacra, mert kint viszonylag ismeretlen, de kva nagy sztár lehet, mert kb. méretre akkora, mint egy pankrátor.
    Látványos = eladható.

    Hát én megint DSjr ellen tippelek (ebben a többieknek az a jó hír, hogy a múltkor is a vereségét jósoltam és nyert... szóval a tippjeim kezdenek néha hasonlítani a jó öreg Couturéra... :U ) ja és nincs semmi bajom DSjr-rel, de komolyan! :)
    Jó kezei vannak a srácnak, fiatal, jó tüdővel és a földön sincs elveszve, de Overeemnek nagyobb fegyvertára van.
    Jó esély van egyébként rá, hogy DSjr elkapja kézzel Overeemet, akiről az emberek többsége elfelejtette / nem is tudta, hogy régen látványosan nem szerette, ha megcsapkodták. És mostanában is elég szellősen tud védekezni... lásd Spong majdnem kiütötte a K-1 final 8-ban, Werdum is beköszönt neki párszor elég rendesen, és elég hamar összeszedett egy vágást / repedést a belassult Lesnar ellen... ez nem jó ómen DSjr ellen.
    De Overeemnek sztem több esélye van legyőzni DSjr-t. Overeem összetettebb bunyós, nagyon erős rúgásokkal amik nem tesznek jót az egészségnek (főleg a brazil műtött térdének egyébként..., Cain is egyet rúgott combra 1 perc alatt, "véletlenül" a sérült térdre...) Na meg az is feledésbe merül néha, hogy a "koxos" elég jó a földön, aki nagyon jó taktikával szokott a ketrecbe menni. Meg jóval erősebb, mint az eddigi ellenfelei a brazilnak (pl.Carwin a doppingvádak után régi önmaga volt már, aki salátát zabált inkább diéta címén... nem sok ereje maradt önmagához képest :N ).

    Bár sokat írtam a tulajdonságaikról, ez is lehet, hogy 12 mp-ig tart, mint Fitch meccse a pénteki gálán...
    Címvédés ide -oda, sztem nem lesz egy brilliáns meccs ez sem... :P

    Fedor meg kiütött egy exjudóst...

    Adidas kesztyű:
    10 unciás? Én egyet próbáltam fél éve, párat ütöttem a zsákon és megindult a varrás a kesztyű végén (az ujjak végénél). Nyilván nem vettem meg 12-ért.
    Érdemes boltban megvenni, ha pár edzésen belül szétnyílik, akkor vissza lehet vinni nyugodtan, személyesen... vszínűleg visszaveszik, mert látják, hogy nincs még egyáltalán kopva az ütőfelület.
    Nekem egy zsákolókesztyűm esett szét pár éve 4-5 menet után a zsákon... másnap visszavittem az eladó nézett és azt mondta, hogy oké vegyek valami másikat... (székelynél a W. utcában)
    Everlastot nem használtam még.

    [ Szerkesztve ]

    You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig

Új hozzászólás Aktív témák