Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Hatchet #4042 üzenetére

    A karatét már jó ideje csinálom eredményesen,ott már "belém nevelték az állatot",megy a kezes-lábas,megvan az ütőerő,az aikido kiegészítésnek pont jó,azért lehet nagyobb db ellenfeleket is simán dobálni,leteperni,van azért durvább formája aikinak is,csak el kell jutni egy bizonyos szintre,nemtudom haverod hol tart,talán még nem hakamás. Én nem lágyságot keresem,csak megtetszett benne az a mozgáskultúra, erő,egyszerűség,ami nem is olyan lightos azért,aikidosok ellen nehéz küzdeni,nehéz megborítani őket,egyik nálamnál kisebb,fizikailag gyengébb haverrel se bírtam sehogy,akkor határoztam el magam...aikidósokra mondják,h "olyan mint a forgószél magja,önmagában nyugodt,de nehéz felülkerekedni rajta"
    Szal karate mellet,aiki megmarad (szeretném végigvinni+kard-bot "vívás" tetszik benne:laido,jodo),mellé még kravmaga,tae kwon do,wing tsun is érdekelne,majd meglátom...,de ezt a 2-t nem dobom el :N ,nekem megfelel :K ,amúgy se ketrecharcosnak készülök,nem vagyok nagy kötekedő :D ,jók ezek nekem.
    Aztán szerintem a csúcs,a legkeményebb,legjobb, egyértelműen a kung-fu... ;) ,legnagyobb múltal is az rendelkezik,shaolin bemutatón voltam már,na az elég komoly,de oda spec edzés kell,itthon Kerepesen van templom,Robert Lyons vezette,csak az bentlakásos,v mittomén,de az komoly lenne,meg a wing tsun is elég hatékony,B.L. is azzal kezdte.
    Amúgy te mit gyakorolsz,milyen stílusokat :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák