Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gege71.hu

    addikt

    válasz King Unique #4049 üzenetére

    Szia!
    G1es(most tavasszal akarok 2-re menni) instruktror vagyok. Igen fenn vagyok a krav-maga.hu oldalon. (legyen találós kérdés a név. Segítek: Szentendre a helyszín :)
    Most lesz egy éve, hogy megcsináltam az instruktorit. mellette rendszeresen járok muay thai edzésekre,..mert az jó :)
    Az edzésdíj változó, ám központilag meghatározott tól-ig skálán mozog és magasabb valamivel mint egy másfajta küzdősport edzés. Erre itt nem térnék ki, ha lemész egy edzésre ott majd konkrétan megmondják milyen opciók vannak (félhavi/havi, vagy akár negyedéves konstrukciókban, napidíjas megoldást én pl nem szoktam nagyon szeretni, kivételes esetben..néha, mert havi 1-2 alkalom sz*rt sem ér, és ez szerintem bármire igaz nem csak krav magára.). A terembérlés az instruktor gondja, mint ahogy az eszközök biztosítása is (bot, kés, rúgó/ütőpajzs, pontkesztyű, pisztoly)
    A lágyékvégő stb egyéni beszerzés, de az edzők ennek beszerzésében 8mint ahogy én is) tudnak és szoktak is segíteni. Edzőruhára jó egy melegítőalsó meg egy "játszópóló". Mostanában a csoportomban egy krav maga (KMG logós) pólót szoktam "megkövetelni" ami nem egy tétel :), de nem árt ha a csoport nem egy united colors of benetton csiricsáré minden színben pompázó brigád :)
    Egyéb védőfelszerelés opcionális, egyéni vérmérséklet és döntés kérdése.

Új hozzászólás Aktív témák