Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hatchet

    csendes tag

    válasz Markgx10 #4186 üzenetére

    Érdekes dolog ez. Tavaly nyáron küldtek egy fotót a Times Square-ről, amin volt egy UFC plakát. Mire lement a dolog, már alig volt valaki, aki az eredeti plakáton szerepelt. Nekem innentől tűnt fel, hogy egyre több a meccslemondás sérülésre hivatkozva.
    Tuti eddig is sérültek szép számmal a bunyósok, de szerintem kisebb sérülésekkel bajlódva azért kiálltak. De amióta ’Mr White’ kivágott 1-2 nagyobb nevet is 1-1 becsúszott vereség után, valahogy mintha kevésbé merik az emberek nem maximális állapotban bevállalni a meccseket.
    A másik oka szerintem, hogy sérültet jelentenek az, hogy kibújjanak egy meccs alól. Nem is elsősorban gyávaságból, hanem mert nem tetszik nekik az ellenfél. Mindenki fölfelé menne, az övért, a pénzért, amihez neveket kell legyőzni. Pl. a régi kedvencem Vitor Belfort sérülése Cung Le ellen érdekesen jött ki. Sérülésre hivatkozva lemondta a Le elleni meccset, de iszonyat hamar dobott egy twitter-üzit, hogy nem olyan komoly a sérülés, hamar rendbe jön (a hamar nagyjából megegyezett a TUF Brazil edzőinek kihirdetésével – majdnem teljes lefedettségű közvetítés Brazíliában… így azért másképp csörög a pénztárgép). (más kérdés, hogy pont a másik edző W. Silva lett a beugró Le ellen és Belfort helyett a végén pedig Franklin állt ki).

    Kételkedek azért abban, hogy minden sérült bunyóshoz kiküldik a saját orvosaikat is egy ellenőrzésre (pedig D.W. ezt mondta - de annyira nem hiszek neki).

    You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig

Új hozzászólás Aktív témák