Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sok mindent lehet írni Erdei elcsalt meccséről de azért én kissé visszanyúlnék az időben....
    Erdei ahogy feljebb is megemlítik páran túl szerény, túl csendes, és sajnos túl naiv is.
    Mikor az Universumnál profi lett már akkor is lehetett tudni a klubb taktikáját, gyenge ellenfelekkel felhozni a bunyóst elvinni egy VB címig aztán lehetőleg kerülve a nagyobb kockázatokat ott tartani ha lehet.... Erdeivel is ez történt (most őszintén mondjatok 5 komoly nevet a 33 győztes meccsén az ellenfelek közül) aztán kezdtek elmaradozni a meccsek, na itt már kiakadtam rendesen és nem értettem Zsoltit. Volt, hogy több mint egy évig nem bokszolt (ha jól melékszem) és gyakorlatilag nyugat európában is csak a statisztikákból ismerték a nevét, amerikában meg sehogy. Mi az isten kötötte ezen a ponton még az Universumhoz (akiknél ugye közben anyagi gondok is szaporodtak) vérrel írta alá örök életre a szerződését vagy mi? Sokkal előbb kellett volna váltania Bellára vagy bárki másra aki tengerentúli meccseket hoz össze neki. mert a képességei alapján egyértelműen lett volna keresnivalója. Aztán jött ugye 2011, mikor megkapta a nagy esélyt egy VB címmeccs képében, Amerikában, Tavoris Cloud ellen! Innen beindult Zsolti eszetlen balszerencséje egy kézsérülés formájában. Amerikában nem komálják az effélét.... De kapott még egy esélyt, ha nem is akkora név ellen, de 2012-ben ismét a tengeren túl bokszolhatott volna, Isaac Chilemba lett volna az ellenfél. Újabb sérülés..... Tudni kell, hogy innen kezdve amerikában, Erdeire komoly pénzes meccset lekötni lehetetlen lett volna!
    Nagy a gyanúm, hogy bárki volt is felháborodva, bárki nem, Erdeit már tölteléknek vitték a showra! Az ellenfele egy nulla volt de őszintén azért Zsolti sem szakadt meg a ringben, pedig ezt az orosz majmot ki kellett volna csinálni és akkor főhetett volna a rendezők feje.
    Úgy gondolom, hogy Zsoltinak abba kéne hagynia mert hiába tartom Papp Laci után a második magyar ökölvívónak, innen kezdve egyszerűen már nincs értéke ami miatt a promóterek komoly meccsen akár csak említenék. Ahhoz túl jó, hogy bokszzsáknak alkalmazzák, pénz már nincs benne, ahhoz sajnos már idős, hogy mindent előről kezdjen.....
    Nagyon nagy kár érte mert nagyon szép az a 33(34) győzelem de képességei alapján sokkal több volt az ő karrierjében európában és a tengerentúlon is!

    [ Szerkesztve ]

    Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

Új hozzászólás Aktív témák