Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz _NCT #4508 üzenetére

    no, szerintem itt van kapásból gond. nappal alapvetően méregtelenítesz, amit jól a feje tetejére állítasz a sok zabálással, azt pedig este kell és lehet is büntetlenül. egész nap emésztesz, ne csodálkozz, hogy folyamatosan fáradékony vagy, nem lehet egyszerre emészteni és pörögni, fizikai képtelenség.
    én heti 7 napból 5-öt biztosan harcosok étrendje alapján töltök, és nem bántam meg. súlyom tartom, este elképesztő mennyiségeket tudok zabálni, szálkásodom és nappal pedig az egész napot végig koncentrálom, sokkal jobban, amiőta nem tömöm tele magam, mint mondjuk másfél éve, mikor elkezdtem. nappal saláta, zöldségek, gyümölcs és sok víz. este meg mehet minden kétpofára. olvasd el a könyvet, érdemes, nem szentírás, én sem követem, ahogy levan írva, hanem változtattam rajta a saját szám és testem szerint. és nagyon jól működik. persze mindent ahhoz is igazítok, hogy éppen mennyit edzem/mozgok adott napon. másfél év alatt egész jól megismertem magam :)
    edzés előtt egy bio-tejsavófehérje koncentrátum turmixot iszom 60-80 perccel, majd edzés után még egyet 60 percen belül.

    szerintem ezekkel a löttyökkel meg egyebekkel amit mondasz nem a probléma gyökerét fogod meg, csak tünetet kezelsz és ezért nem is tartós megoldás. :U

    [ Szerkesztve ]

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák