Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • shalafi66

    veterán

    válasz AMDFan #28710 üzenetére

    A legfontosabb eszköz, kb. két-három év tanulás. A többiről például itt is találsz infókat: [link]

    A helyiség nem túl nagy, jó elhelyezéssel, és korrekcióval megoldható zártként szerintem. A kérdés csak az, hogy milyen alsó határfekvenciát akarsz, és mekkora max hangnyomást. Ez határolja be a mozgástered, meg a hangszóród terhelhetősége.

    Ui: és még mielőtt valaki megint tiltakozna a két év ellen. A hozzáférhető, új, digit eszközök, a fotózásban is kitermelték a klikkelők generációját. :) De a mérés, nem azt takarja, hogy megnyomod a gombot, és vársz, majd a gép rajzol valamit.

    Most olvasgattam régebbieket, kétutas hangsugárzónak ez nem annyira ideális mélyközép. :)

    (#28688) Mikisys
    Hát, azért, elég sok infóval és tapasztalattal, mérés nélkül is megy. :) Vagyis, hogy jobban megfogalmazzam, a mérések kiválthatók többféleképpen. :) Persze gondolkodás és racionális hozzáállás nélkül tényleg nem lehet, vagyis lehet, de a végtelen számú variációból nehezen találhatók meg a jók. :)

    (#28668) magery
    :D nem mindig.

    (#28663) Ear001
    Az AMT betűszó nem ezt takarja. :) Az első szabadalom 1972-es. Egyébként nem annyira jó hangszóró. :) És hangváltó minden szélessávúnál van. Nem úszható meg.

    (#28642) dukola
    Van egy rossz hírem, ez nem fog tölcsérként működni. :) Inkább táguló TL-re hasonlít majd, de a hirtelen keresztmetszetváltozások miatt több részre szakadva rezonál. Amit a hornresp számol, az csak a nem összehajtott verzióra vonatkozik.

    12" 180/280W 8Ω PA hangszóró 98dB@1W https://hangszoro.net/FSL1220 Vifa DX25TG magashangszóró készletről https://hangszoro.net/DX25

Új hozzászólás Aktív témák