Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tibor72

    tag

    válasz zűrlény #29407 üzenetére

    Akkor bizony csak annyira lesz az is jó, mint az adatlapok.....nincs kőbe vésve. Maradok azoknál a megoldásoknál, ahol már valaki által megtervezett, megépített kipróbált, és esetleg tesztelt konstrukciókról van szó. Nem nyelvészkedési szándékkal, viszont utalva a topik címére, maradok az építésnél és a tervezői, mérnöki, munkát meghagyom az olyan maximalista szakembereknek mint, pl: shalafi66.
    Tervek pedig vannak tucatjával. A hiba mindben ott van, ugyanúgy mint a tökéletesség. Már másfél hónapja olvasok más fórumokat is ezzel párhuzamosan. Ez idő alatt megtalált tervek közt mindenki találhat magának valót, pénztárcájának megfelelően, mivel nem olcsó ez a műfaj, ha jót szeretne az ember és ez nem a reklám helye , hanem az egyik véglet, amit mindezek figyelembevételével, ez a kétutas megoldás vagy ez a megoldás mely teszttel is rendelkezik, igen is jó alternatíva annak, aki nem űzi mérnöki szinten a hangfal tervezést, és nem mellesleg, nincs felműszerezve és/vagy rendelkezik "süketszobával", ha már méricskélünk, legyenek meg az alapok és mérőberendezések(ne adj isten hitelesített). Különben meg minek az egész. Az csak, sacc/kb lesz :)
    Shalafi66-nak is van kész terve, amit korábban [linkeltem is] Szerintem a többi is van ennyire nagyszerű, amiket találtam.

    Például itt

    vagy itt ...

    Mindkét gyártónak vannak nagyon jól sikerült hangszórói és hozzá terveik. Az összefoglaló hiányában mindenképp jónak tartom. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák