Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soká

    senior tag

    válasz szazbolha #29708 üzenetére

    Én tényleg nem értek ehhez, csak a parasztinak gondolt logikámat használnám, ami azt mondatja velem, hogy mások által kipróbált, bevett konstrukciókat érdemes építgetni. Aztán kívülről lehet turbózni a dolgot. De az olyan találomra dolgok, hogy akkor most ilyet próbálok bele, olyat próbálok bele, ez a vak tyúk is talál szemet alapján működik, vagyis kicsi az esély, hogy jó legyen.
    A dologban az a szomorú, hogy ezek szerint még az alkalmazott hangszóró sem üti meg azt a szintet, amit jogosan(?) elvártál tőle... Persze, biztosan lesz, aki azt mondja, hogy nem a hangszóróval van a hiba, hanem a dobozzal...
    (Én ehhez nem értek, csak azt tudom, hogy az emberi fogalmaink nagyon relatívek. Az, hogy mi számít _jó_ szélessávúnak, az csak adott ember értékítéletében értelmezhető. Van aki azt fogja mondani, hogy ez meg ez jó, más meg azt mondja, hogy eleve bohóckodás a dolog a sávhatároltsága miatt. Amit nyer az ember a vámon, elveszti a réven - vagy hogy szól a mondás...)
    Vagy 10 éve divat volt a pepperhorn b3s akármicsoda. Nyilván feldobott, hogy kis pénzből csinálhatok magamnak valami jót, aztán meghallgattam és pont ingerküszöb alatt volt. Azóta persze megint foglalkoztat olyan értelemben, hogy a számítógéphez a legkommerszebb/vacak kis mini Genius dobozok helyett talán jó lenne egy ilyen? ha másért nem, mert én készítettem. És akkor az elvárás eleve nincs a fellegekben.

Új hozzászólás Aktív témák