Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soká

    senior tag

    válasz shalafi66 #29713 üzenetére

    Jön a Karácsony, ne vitatkozzunk, szeressük egymást, :) így tényleg csak félve mondom, mert lehet, hogy nem veszed észre: a párnapos itteni tapasztalatom alapján azt érzékelem, hogy előszeretettel olyasmit mondasz, ami egyfelől igaz, mert minden közhely igaz, másfelől nem érzem benne azt, hogy segítség lenne.
    Játsszuk azt, hogy én vagyok itt most az asztalos. Valaki jön és megkérdezi, hogyan kell fűrészelni, hogy egyenes legyen? és én válaszolok, hogy: szakszerűen. pontosan kell mérni. be kell tartani a munkavédelmi szabályokat. tisztán kell tartani a munkaterületet. meg kell élezni a szerszámot. ismerni kell a faanyag tulajdonságait.

    Szerinted ebből bárki megtanulhat fűrészelni?
    Nekem nagyon az az érzésem, hogy ilyenek a válaszaid.

    Hidd el, nem személyeskedni akarok, csak nem tudom eldönteni, hogy most valójában nem akarsz segíteni vagy nem tudsz? (és mindegyikhez jogod van! Harmadik lehetőség, hogy nem érzékeled, hogy amit tudsz, azt hogyan lehetne jól átadni.
    De ez tényleg zárójeles megjegyzés volt a részemről, csak azt szerettem volna megértetni veled, hogy nem éreztem segítségnek azt, amit - jó esetben - segítségnek szántál. Tehát most nem azt várnám el, hogy bebizonyítsd az ellenkezőjét, hanem, hogy értsd miért elégedetlen szazbolha vagy én a válaszoddal. :R

Új hozzászólás Aktív témák