Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rp526

    aktív tag

    Sziasztok!
    Nagyon új vagyok a témában kérlek így álljatok a kérdésekhez. A tervem egy főleg 40-60HZ között dolgozó mélyláda építése házibuli, kisebb parti célokra. Van két passzív PA hangfalam és 60 HZ alatt már elég harmatosak. Ezt szeretném kicsit boostolni. A tervem egy kb ilyesmi olcsó hangszóró, egy max 40-50e Ft körüli vagy beépíthető ersőítő, vagy végfok 100-200W közt. A láda mérete maximum olyan 200 liter lehet. 50x50x80. Most kezdek el még csak ismerkedni a témával, winisd-ről még semmit nem tudok (de tervezem). Az hogy relfexes.. vagy zárt még nem tiszta. Találtam ilyen olcsónak tűnű terveket.. nem tudom ezek mennyire validak.
    Hajtva laptop + külső hangkártyáról jönne a jel, bele végfokba pl. Ebben az esetben alulra HPF-nek gondoltam EQAPO-t (pl 30HZ alatt minden cut), felülre meg ha létezik vmi olcsó elektronika, akkor azt.
    Nem hangszépségverseny a cél ezt kérlek tartsátok szem előtt. Fa régi bazi nehéz fa szekrényből lenne, duplán rakva és ragasztva. Ez 4 cm vastagság legalább. Gondolom merevségnek jó. Belül még merevíthetem természetesen.
    A kérdésem, h megvalósítható ez a terv, ha van affinitásom a fával való munkához és össze tudom rakni.. vagy ezer sebből vérzik és semmi olyat nem fogok kapni ami 40-60HZ közt értékelhető teljesítményt ad? Illetve ha vki nagyon szeret ilyen dolgokról akár privátban is beszélgetni, telefonon.. de tényleg csak ha ráér, akkor szívesen fogadom.
    Köszönöm, aki veszi a fárdtságot és ad tanácsot! :R

Új hozzászólás Aktív témák