Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • shalafi66

    veterán

    válasz ozzy711 #36032 üzenetére

    Van egyáltalán gyári adatlap? :D Vagy gyár van legalább? :D Alkatrész összerakós történet lehet, legfeljebb, de azt is lehet, hogy máshol csinálják már.

    Láttam már hangszórót életemben, le tudom vonni a következtetéseket az adatokból amiket találok. Ez a munkám, ehhez értek. :) Illetve a mérés azért jó, mert mindegy ki csinálja, az 1m mindenhol egy méter, |1|dB SPL úgyszintén.

    Amúgy nem tudok olvasni, párban adják 100k-ért, az már kb. reális, de a D2905 +8-10 000 HUF-ért nagyságrendekkel jobb. Szóval annyira mégsem megérős.

    #36033bkercso
    Én is értek mindent. :)
    Hmmm, végülis. :D De mire az egyiket lecseréled, a másikkal, hogy ugyanabban a pozícióban legyen, elfáradsz, az állványra emeléstől emelkedik a pulzusod, vérnyomásod 5%-kal, és az izgalomtól, hogy vajon mit fogsz hallani, sokkal jobban figyelsz majd, főleg a részletekre, szinte várod, hogy különbséget találj. :DD Lehetetlen pontosan értékelni, az ember nem erre való. Zenét írni, játszani, hallgatni oké, arra simán, de műszert helyettesíteni nem annyira. :)

    Sztem méretre kb. egyezik a PET-PP. Kivéve, ha több kisebb értékből rakja ki. Én mondjuk ezt gyakran csinálom. :) Olcsó és hatékony. Csak kicsit nagy. :D

    Őszintén nem nézek így csak kondi ESR-t, mindig egészben nézem legalább az adott kört/szűrőt+hangszórót. Mérni is csak szórakozásból mértem ilyet.

    12" 180/280W 8Ω PA hangszóró 98dB@1W https://hangszoro.net/FSL1220 Vifa DX25TG magashangszóró készletről https://hangszoro.net/DX25

Új hozzászólás Aktív témák