Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zebra_hun

    Topikgazda

    Ezt úgy mindenkinek.

    Teszt nagyon fontos. Ha hibázik, sz@r az egész. Olvasom a 3080 topikot, szép a 20-30 FPS 0.1% low -ban. A hiba innen jön. Mikrolaggos, játszhatatlan az egész. Nem írom le mennyi a normális, volt már szó róla bőven. TestMem 5 egy nagyon jó tesztprogram. Gyári beállításokkal, mindenféle mahina nélkül, simán tesztelhető a memória OC.

    [link]

    @Droid:

    A TestMem5 hozza magával a .cfg-okat, jópárat futtattam, ezért is bejövős nekem a 4133 MHz CL 17 17 17 32, 1.38V -on. Semmi rommá húzás, anta777-en is hiba nélkül lement. Igaz, ez nem biztos hogy az amit linkeltél, látod a fotón, van dögivel teszt cfg.

    Most már van hűtés a memória modulokon, 50 perc full 32GB szadizás után 37C volt a max.

    @Cshavez:

    Minden lap és memória más és más. Bőven van mit finomítani a BIOS beállításaidon. TM5, amit fent linkeltem, nagyon hasznos teszt program. Ha valamit módosítasz, utána futtasd le az eredetit. Hiba esetén úgyis vinnyog. 32 GBRam-nál kb 7.5 perc. A végén teszteled több konfiggal is, ráér. Ha uncore tuningot is tervezel, tehát nem elégszel meg a 43-as szorzóval, feltétlen Prime 95 Large FFT, mem vezérlő stressz teszt. Ha hibátlan a CPU és RAM tuningod, ismerem a procid, 100+ -os lesz a 0.1% low FPS-ed. Az már jó nagyon. Adok egy leírást, sokat lehet belőle tanulni.

    [link]

    Időigényes, de ne add fel. VGA, a 0.1% -ba nem szól bele, csak elrontani tudja. Frame-ket a proci adja, vagy kirajzolja, vagy nem. 3080Ti -d van, a legjobb a világon. DX11 vagy 12, eleinte számít, később még jobb is a 12. 30 FPS nagyon nem jó BFV -ben.

    Naja, őzpori a bográcsban, hideg sör a kezembe, régi Metallica a lemezjátszón :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák