Hirdetés

Aktív témák

  • Xantomas

    őstag

    válasz KaraDani #16530 üzenetére

    Sajnálom a dolgot. Mikor Óbudán, egy bizonyos bankban dolgoztam, akkor csúnyán néztek rám, hogy miért viszem le a mélygarázsba a bringát, hisz ott van fent a bringatároló. Ugyanezekkel az érvekkel álltam elő, és ugyanígy reagáltak.

    Ez a lopás nagyon úgy néz ki, hogy azok ketten valahonnan kapták a fülest, hogy van egy jó bringa lent, és semmi komoly zár nem védi. Mélygarázsba nem túl gyakran mennek le, mert tudják, hogy kamera van.

    Szerintem még most a hétvégén nézz ki a Verseny utcai piacra, és a Pecsába is.

    Újabban megint egyre nagyobb az ellenségeskedés a bringások ellen, hiába ordítja a média, hogy milyen jó, növelik a bringabarát intézkedések számát. A rendőr tojik rád nagy ívben, mert az utak ku*vájának tart, a taxis szintén.
    Egy gyökér paraszt miatt elestem, és levertem egy fehér Astra tükrét, mert a lipótszökevény taxist zavarta, hogy a körúton a külső sáv közepén megyek szinte nulla forgalomban. szépen mellém csorgott a külső sávban, felvette a sebességem, és szabályosan kb 50 m-en keresztül lassan, és fokozatosan oldalról rátolt a parkoló kocsisorra. Ablakot lehúzta, és csak annyit üvöltött, hogy "Ott a helyed kisköcsog!". Jobb kezem, felemeltem, a szeretet nemzetközileg egyezményes jelét felmutattam neki, amire válaszul annyit kaptam, hogy rámhúzta a kormányt, és taszított rajtam, a parkoló kocsisorra. Az előbb említett Astra tükrét elkaptam, a könyökömmel, letörtem, elvesztettem az egyensúlyom, és elestem. A taxis meg hatalmas gázfröccsel eliszkolt. Rendszáma csak nagyjábol van meg.

    [ Szerkesztve ]

    "Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

Aktív témák