Hirdetés

Aktív témák

  • amargo

    addikt

    Ez hajlam kérdése, a hízás és a fogyás is.
    Tökéletes recept sem fogyásra sem hízásra nincsen. Az sem igaz, hogy felfele sokkal gyorsabban menne, a test is küzd elenne, csak egy meredekebb életmód váltás és 3-4 hónap alatt 10-15kg is felmegy az emberre, ugyan ez vissza fele is igaz (de az ilyen mértékű fogyás már nem egészséges), hajlam kérdése.
    A fogyáshoz elengedhetetlen az étrendre figyelés ez tény, attól, hogy valaki szénné gyúrja magát csak lufi feje lesz, de nem lesz szálkás. A szálkásításhoz pedig kis súlyokkal kell dolgozni.

    Továbbá van egy nagy hátrány is, hogy ha az izom szövetei vissza sorvadnak (így hívják ha valamiért abba marad az izom edzése), akkor az (20-on felül) már nem fejlődik (nagyon nehezen), azaz az izomrostok száma nem fog növekedni, csak megduzzadni (erősödsz, de sokkal kevésbé, mint fiatalon és mivel az izomrostok száma is kevés, a sérülések veszélye is fent áll). Ezért van, hogy az erősítéshez sokkal nagyobb energiát kell fektetni és odafigyelni.

    Életmód váltás:
    Ezekre mind vannak taktikák tanácsok, kinek mi jön be.

    Étrend és edzés.

    (#19357) Xantomas:
    Nekem is hasonló a pulzusom, az orvosok annyival intézik el, hogy mivel sportoló vagyok ezért nekünk ez a normális. Ugyan ilyen megszédülések vannak nekem is, azzal összevonva, hogy ha hirtelen lehajolok nyáron, még az orrom is vérezni kezd.

    [ Szerkesztve ]

    “The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”

Aktív témák