Hirdetés

Aktív témák

  • Jeannie

    aktív tag

    válasz fasyrt #3986 üzenetére

    Nekem nagy szolgálatot tett a kamásli most az egy-két hete lezajlott felhőszakadásoknál, és attól fügetlenül hogy gyalogosan nem tudod használni, nincs is sok értelme - gondolom van télre-vízre rendszeresített bakancsa mindenkinek - de azt a két-háromezer forintot megéri hogy csak bringázás közben ne tocsogjál a cipőben, majd utána egész nap a vizes zokniban a munkahelyeden. Annyira jó, hogy én már attól is eltekintek hogy milyen hülyén néz ki :DDD Táskába befér az esőköpeny mellé, és nem kell azon problémáznod hogy milyen cipőben menyj mert lehet hogy esni fog. Vízálló naciból nekem NorthernFace van, méghozzá azért, mert az RP-boltban két eladó is mondta hogy a zsákos naci-esőkabát kombó nagyon kopik, a tekeréskori súrlódásokat nem bírja és hamar elkopik az anyag, ez afféle felkapom-cucc, én meg inkább beruházom nagyobb összeggel, de legyen rendben napi használatra is. Nekik nem, de szemben az NF-boltban meg pont volt olyan gatya meg méret ami nekem kellett :DDD Egy Decathlonos akcióban kifogtam egy klassz esőköpenyt párezer forintért, szellőzőset, hosszúderekút, úgyhogy lassan a vízállósággal nincs gond.

    Arra azért vigyázz hogy tudj benne rendesen tekerni, comb meg térdhajlatnál ne zavarjon a gyűrődés illetve szvsz télre sem kell majd a síruha vastagságú cucc, hogyha elmész bringázni :DDD

    De ez a betörőmaszk, már csak a poénsága miatt is kell :) Trooper, hol van ilyen bolt ahol ezekhez hozzá lehet jutni, ill melyikbe érdemes menni? Akkor már néznék valami hosszúujjú-vízálló kesztyűt is, meg szimpla szélálló hosszúgatyát is.

Aktív témák