Hirdetés

Aktív témák

  • Vasinger!

    nagyúr

    Na hazajöttem Memétől.

    Először is írok a Giant-ról. Ez nem a karbonvázas verzió, hanem alu vázas 6000-es széria. De valóban Reba Dual Air-es teló van benne és SLX felszerltség. Avid Juicy fékekkel.

    Kipróbáltam, de nem estem hanyatt, hogy ez teleszkóp 50x jobb lenne mint a mostani. Sokkal könnyebb, jobban mozog, de pl, ha belementem egy kátyúba, ez is visszaütött. A hátuljáról ne is beszéljünk, mert ott nincs is teleszkóp. Ezek még nem is lettek volna kizáró okok, viszont az már az volt, hogy a váz mérete ugyanakkora mint a mostanimé. Ezt korábban is tudtam, de azt mondtam Meme, hogy a felső cső hossza az akkora mint egy 20" vázé. Ettől függetlenül nem volt kényelmes, összesen 1 cm-rel volt hosszabb mint a mostani, így ez kiesett. Megjegyzem, a fékek bitang jól fogtak. Kicsi tárcsák voltak rajta, de nagyon jól fogott.

    Nos akkor ott volt a fully:

    Kipróbáltam és egészen tetszett. Jó volt a mozgása, kb. mint AM800-as Meridáé.

    Először is venember83-hoz szertnék szólni, mert tegnap azt írta, hogy a Black teló elmarad a Rebától. Hát Meme majdnem szétkapott amikor ezt kimertem ejteni a számon :D Azt mondta, van olyan jó, mint a Reba. Persze súlyban nehezebb, de mozgásban és tartósságban van olyan jó, mint RS. Erről lenne szó:KATT

    Valóban jól mozgott, kár hogy a csillapítást nem lehet állítani, de lockolható szerencsére. A hátsó rugóstag nem lockolható, de a mozgása kellemes volt, nem pogózott a szelepnek és a túlnyomó tartájnak hála.

    A fékek nem voltak túl erősek, be kell koptatni őket azt mondta Meme.

    A forgópontokan minden csapágy ki lett cserélve. Lánc, hajtókat, fogaskeréksor is cserélve lett, Deore XT az egész a hajtókar kivételével talán. DT kerekek vannak benne, azt mondta Meme, hogy bika erősek.

    Félretettem, kicsit gondolkozok, meg még van rajta pár beállítani való, de szerintem megveszem.

    Erre a bringára, már Meme is azt mondta, hogy érdemes lenne megvennem. (Pedig nem ez volt az első bicikli amit mutatott)

    Vélemény? :)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák