Hirdetés

Aktív témák

  • SOAD19

    addikt

    Hali!

    A Berguson webshop-tól kaptam hírlevelet Kellys kerékpárok akciójáról. Nem, mintha a közeljövőben szándékoznék újítani bicaj téren és láttam egy tetszetős cross-t, amik annyira nem jönnek be.

    Kellys Exquisite DSC - 2011

    Olyan kérdésem lenne, hogy általánosságban a cross-ok, bevethetőek-e terepen is, pl hegyekben. Múlt héten voltam a romániában barátnőmék "nyaralójukában", ami a hegyekben van és az út nagyon durván kavicsosvalami ilyesmi. Ilyen terepen megállná egy cross a helyét, persze kompromisszumokkal, vagy teljesen alkalmatlanok ilyen terepen? Sejtem, hogy nem illene ilyen terepen szenvedtetni egy cross-t, csak egyre jobban érdeklődök a crossok felé is. Az oka, az az, hogy a mostani mtb-nél elég megterhelő a tekerés. Szeretek elég gyorsan tekerni, de a combom hamar elfárad. Nem hiszem, hogy gyenge lenne, csak 3 hónapja tekerek újra, meg amúgy is raktárosként, edzett a combom (raklap áruk mozgatása hidroval). A nyeregcsövet szerintem megfelelően állítottam be, mintha magasabban kevésbé fáradna a combom. A terep gumi lenne a ludas, vagy még próbálgassak állítgatni az üléspozíción valamit?
    Nehéz, de tényleg két bicaj lenne a legjobb megoldás, ha nagy néha eljutok terepre, akkor oda a mostani mtb, városba meg egy cross, csak hát ezt azért nem engedhetem meg magamnak, meg egyet is elég elhelyezni a lakásban.

    Szóval, összefoglalva a hsz-em fő kérdése, hogy a cross-ok, csak az igazán lightos terepeken használhatóak(pl. földút), vagy el lehet menni vele a korábban linkelt helyekre is? :F Vagy esetleg egy mtb és két szett vagy egy átmeneti gumi lenne a megoldás?

    Köszi és bocs, a sok összehordott butaságért, csak érdekelne a véleményetek erről! :B

    Eladó új Barton tropical óra szíj fekete és fehér színben.

Aktív témák