Hirdetés

Aktív témák

  • tmscsaba

    tag

    válasz #75912448 #27050 üzenetére

    regger : "Nem csak erről kéne olvasnod, hanem a crosstalkról is frissíteni kéne a tudásod, az írásodból lejön, hogy nem vagy tisztában a fogalmakkal."

    Ezeket sorban gondolom önmagadnak írtad kedves regger.!

    regger : "..egy szakmai fórumra betévedő olvasót félrevezetsz vele, ha itt osztod meg ezzel kapcsolatos gondolataid. Passzív 3D esetén szinte nem beszélhetünk áthallásról, vagy nagyon csekély mértékben, ennek ellenére te kizárólag passzív 3D tévénél látod, aktívnál nem"

    Na most akkor ki vezet félre bárkit, ha egyedül a passzívnál láttam ilyent eddig? Vagy ne higgyek a saját szememnek? Na ne.

    Az aktívnál viszont eddig még soha a leghalványabban sem láttam az ellenkező oldali képet. Ez tapasztalat, akárhány típuson kerestem is tudatosan. Ez legfeljebb az LG hamis marketing szövege lehet a passzív hibáinak és hiányosságainak a leplezése és a konkurencia ok nélküli lejáratása érdekében azért, hogy el tudják adni a gyengébb képességű passzív 3D rendszerű terméküket! Annak viszont nem szabad bedőlni. Meg kell győződni ezekről a dolgokról személyesen, mielőtt bárki csak úgy bemondásra elhinné. Nekem se kell elhinni és másnak sem. El kell menni és működés közben megnézni a saját 3D szemüvegével egy passzív és egy aktív képernyőt közelebbről, ahonnan a teljes HD minőség még tisztán élesen látható kell legyen, hogy onnan tényleg tiszta és éles-e a kép és melyiken tisztább élesebb. Meg kell nézni középről és kicsit magasabbról is, mint amikor valaki feláll egy tv előtt, mert nem csak ülve kell jó legyen a látvány! Akkor viszont már ott a jelentős "áthallás" a két szem között a passzívnál.

    Az sajnos az egyes gyártók piacán is elterjedt (mint mostanában a politikában), hogy olyan dolgokkal hibáztatják a konkurenciát, aminek köze nincs a valósághoz. A saját készülékük hiányosságát viszont el szokták bagatellizálni, sőt meg sem említik. Legalábbis az LG-nél és az LG szimpatizáns reklámokban és egyes hivatalos tesztelőként feltüntetett hamis vagy lefizetett oldalakon ezt így láttam több helyen is. Aztán van aki bedől nekik és úgy híreszteli tovább és van aki szándékosan mondja a valótlant, a másikat tudatlannak feltüntetve. (ezt senki ne vegye magára akire nem igaz)

    Mondom, el kell menni és megnézni! A látvány nem hazudik, az önmagáért beszél, csak venni kell a fáradságot.

    Szerintem mindenki nézze meg maga, hogy bármilyen aktív 3D-nél látott-e egyáltalán legkisebb ellenkező oldalnak szánt képet vagy villogást a gyakorlatban, és a passzívnál mennyire látszottak a közismert negatív jellemzői. Abból mindenki számára kiderül, hogy saját szemével megtapasztalva mi a valódi igazság.

Aktív témák