Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nyepi

    tag

    válasz Moleman #6646 üzenetére

    De ez nem azt jelenti, hogy Te levetted volna úgy a kárpitot, hogy nem törik a patent. Azt a hátsó kárpitot kurva nehéz leszedni, jó eséllyel törik a patent. Vissza kell menni és megreklamálni.
    Hidd el, a szerelőknek sem egyszerű az életük, amikor teljesítménybérben dolgoznak és folyamatosan hajtják őket a normaidőkkel. Sajnos ilyen mentalitással élünk.
    Én a szopott f@sz másik végén állok, hidd el az ügyfelek sem jobbak. Sokan ezt a hozzáállást képviselik, mint Te is. Aztán, amikor végig hordják az autót valami nyűggel a városban 8 maszek szakin, a végén csak beviszik márkaszervízbe. Persze elfelejtik megemlíteni, hogy a másik szerelő már kicserélt ezt-azt. Aztán sokalják az árat, mikor órákat szopik az ember más után.
    Vagy, amikor rá van írva az olajszűrőre, hogy csere, mert nem hiszi el, hogy kicserélik. Vagy, amikor bent áll és végignézi az egész szervízt, mert nem bízik meg a szerelőben. Biztos mindenki szereti itt is, amikor az ügyfél mellette áll és folyamatosan nézi, hogy mit csinál.
    Vagy, mikor emberünk kedd du. fél 5-kor elviszi az új CX-60-at és másnap időpont nélkül hőbörögve jön be, hogy MIL lámpázik az autó. Persze azt elfelejti közölni, hogy az este bekötött egy blokkolót, ami olyan jól sikerül, hogy letérdel az egész CAN hálózat. És amikor INGYEN megcsinálja neki az ember, egy köszönömöt sem tud odaböfögni.
    Hidd el, reggelig tudnám folytatni. :(

Új hozzászólás Aktív témák