Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vastika

    tag

    válasz 1stVikman #27979 üzenetére

    Vásárlás előtt amit nagyon meg kell nézni (bocs, ha már mondták) , hogy miket akarsz használni, és azok melyik "platformra" ;-) érhetőek el tákolás nélkül?
    Nekem QNAP volt sokáig, és van Logitech zenelejátszóm, így kell az LMS a NAS-ra.
    De egyszer csak eltűnt... Csak x86 alapú QNAP-ra van már. Egy vinyó csere - újratelepítés után szembesültem a dologgal, mert a meglévő rendszeren ugye futott a valamikor feltelepített. Találtam egy "tákoltat", felment, működött egy darabig, aztán meghülyült, nem indult.
    Akkor váltottam Synology-ra (először egy fillérekért vett ősrégi darabra, valami 1 magos 800MHz-es procival, meg 256MB memóriával ;-) Meglepődtem, hogy mennyire jól dolgozik! Aztán vettem egy olyat (szintén használtan) , ami hardverben kb. azonos volt az előző QNAP-al, de tempóban határozottan jobban teljesített (hálózaton keresztül írás-olvasás, kicsi és nagy fájlokkal egyaránt) Na itt elgondolkodtam, és lecseréltem egy - szintén használt - DS116-ra :-) Nekem ez elég, bár mivel összegyűlt pár vinyó itthon, és a hely sohasem elég, éppen most tervezem valami 2 lemezesre a váltást (vagy eladom a vinyókat, és veszek egy nagyot helyettük, még nem tudom)

Új hozzászólás Aktív témák