Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Gsx-rr #7497 üzenetére

    Önmagában a NAS ezen nem segít. Először is meg kéne nézni, hogy ugyanaz a film közvetlenül merevlemezen rádugva nem akad-e? Mert ha akad, akkor eleve gyenge a TV-be épített médialejátszó. Ha úgy nem akad, akkor lehet gyanakodni a hálózati átvitelre. Egyébként otthon is lehet kiépíteni olyan wifi hálózatot, ami simán elboldogul a legkomolyabb bluray filmmel is, csak ugye ez jó minőségű (=drága) routert és jó minőségű (=drága) wifi adaptert feltételez. Itt nálad meg gondolom adottság a tévébe beépített wifi adapter, kérdéses, hogy egy jobb routerrel lehetne-e jobb wifi átvitelt elérni, ha az ellenoldalt nem cseréled le.

    Egyébként apáméknál tökéletesen működik a filmlejátszás a köv. topológiánál: NAS >> Router >> Asztali gép. A NAS és a router gigabiten van összekötve, a router és az asztali gép között 5 GHz-es dedikált wifi van (tehát a 4.2 GHz-es hálózat nem zavar be), a router az egyik legjobb SOHO router, és a wifi adapter is hozzá van méretezve. Így hibátlan a filmek lejátszása. De nem volt olcsó mulatság ezt összehozni.

    Tehát a válasz a kérdésre, hogy a legolcsóbban úgy lehet összehozni a szakadozásmentes lejátszást, ha kábelen kötöd össze a hálózati komponenseket.

    [ Szerkesztve ]

    The Amiga, Born a Champion

Új hozzászólás Aktív témák