Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Matahah

    újonc

    Sziasztok!
    Egy Ryzen 3 2200G-t használok már pár éve, és úgy döntöttem, eljött az ideje a cserének. Maradnék az eddig jól bevált Ryzen prociknál, ugyanakkor a már használt példányokat hanyagolnám. Kevéske utánajárással találtam egy aránylag szimpatikusnak tűnő darabot, mely a Ryzen 7 3700X nevet viseli. Alapvetően videóvágásra, kisebb 3D renderelésre, és játékra használnám. (Utóbbi tenné ki a legnagyobb részét a használatnak.)

    Konfig:
    Alaplap: AsRock AB350 pro4
    Processzor: AMD Ryzen 3 2200G (Az integrált Vega 8 nincs használatban.)
    Videókártya: Sapphire Radeon RX 570 Pulse ITX 4GB
    RAM: 2x4GB Patriot Viper 4 DDR4 3000MHz + 1x8GB Gloway Type-α DDR4 3000Mhz
    Monitor: Philips 243V FullHD 60Hz
    Tápegység: Excelvan 850W
    Opreációs rendszer: Windows 10 Pro 64 bit

    A játékaim jelentős részét RPG-k képzik, viszont a Ryzen 3 nem képes már mindenhol zökkenőmentes, folyamatos pályatöltést nyújtani, illetve a rendereléseknél sem nevezhetném villámgyorsnak.
    Hosszú távban gondolkozom, így egy erősebb procit vennék most, amihez később hozzá tudom fejleszteni a többi alkatrészt, viszont 100.000 Ft alatt maradnék.
    Tuningolni nem nagyon szeretném egyelőre, legfeljebb ha már az a proci is kevés lenne, és szükségem lenne egy kis plusz kakaóra, illetve a jelenlegi konfigom nem éri el a Ryzen 7-es szintjét, még ha csak a Stock verziót is vesszük alapul.

    Nektek mi a véleményetek a feljebb említett Ryzen 7-ről, esetleg van valami jobb ötletetek?
    Minden választ előre is köszönök! :)

Új hozzászólás Aktív témák