Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    OK!

    Akkor jöhetnek a képek, pontos típussal, évjárattal megjelölve.

    Egyenként nem szeretnék modit zaklatni a berakással, úgyhogy akkor kerülnek be, ha minimum 10-ről már lesz itt, vagy privátban kép.

    Smani

    Ne arra alapozz. Ez a szokásos önigazolásos duma; "itt rendőr sincs, itt baxik mindenki mindenre" - és mi van, ha - ne adj Isten - kihajt eléd traktorral egy falubeli? Ilyenkor egyszerre műszaki szakértő, és máris rád van kenve az egész.
    Feltéve, ha szerencsésen jár az ember. 2010 körényékén Debrecenben az egyik Egü fórumos srác egy 70-es robogót (talán F-12, F-15) próbált, nyilván nem 40-nel ment. Markoló kihajtott elé, pont a kanalát kapta el, morbid leszek, de a srác azonnal szörnyethalt, ugyanis kettászakadt. Google archívum valahol még biztos megtalálja az esetet.

    Jók a Runner-ek, de ne szemét papír nélküli konténerest vegyél, mert azoknak a lelkük kivan. Annyiért pl. már van rendszámos 125-ös 2t is. Max. 3,5-ből simán eljár, mellett dinamikus, az újaknak már nagyon jó a futóművük is, 90-es utazóval a világból kivisz.
    Tessék.

    A képek mondjuk viccesek, valami monitort fotózott le, vagy nem is értem.
    Mindenesetre egy próbát megérhet.

    [ Szerkesztve ]

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák