Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz g@bo #24661 üzenetére

    ..dehogy, pont nem arra akartam célozni, h 50-es robogóval mi van, ha 60-nal mész el.

    Nézd, tök egyértelmű, h amatőr rendőr számára neccesen megkülönböztethető egy mai 50-es, egy 125-öshoz, 180-ashoz, rosszabb esetben még nagyobbakhoz képest.

    Tisztában vannak vele, h ezek az 50-esek már nem épp' csak megfutják a 40-et, mint annó a Babetták. Gyerekként engem 2x igazoltattak, (aztán itthon azóta egyszer sem), poénkodva kérdezték, h 'na ennek mennyi a vége'? Tudták nyilván, h nem 40.

    Továbbra is azt gondolom, h túlpörgöd ezt a témát.
    50-es robogóval Pesten én simán tartanám az autótempót, 70-es táblánál a 70-et. Ezért szvsz senki nem fog bsztatni. Más kérdés az, amikor valaki pofátlanul nem bírja kivárni a pirosat és a gyalogosok között, zebrán megy át, míg az autósoknak piros van, és még lehetne említeni az ész nélkül kacsázókat is.

    Criton

    SR
    SR

    Képről mindkettő korrekt. Ahogy a 2. -nál is látszik, robogón 10-12.000km-t simán kibír egy szett gumi, úgyhogy az órában lévő futás is rendben lehet.

    230-at be lehet próbálni mindkettőnél.

    Arról az Aerox-ról továbbra is 1 képet láttunk, amin látszik, h Aerox. Mielőtt megveszed - akár privátban is - jöhetne róla pár kép, és persze ár.

    [ Szerkesztve ]

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák