Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • F1DO

    senior tag

    Üdv!

    Nna, használt NRG mc2-esem viszem vissza ma, mert majd minden hibájától eltekintenék-illetve megjavítanám, de mikor tegnap aláznéztem, láttam hogy a váz hátsó részénél ahol a váznak van egy idétlen négyzet alakú odahegesztett vasdarabja amibe megy a hátsó rugóstag - na az szarrá van rozsdásodva és már kicsit meg is van hajolva.
    Ezzel a vázsérüléssel már nem akarok mit kezdeni, viszem vissza és hozok valami más gépet - már szóltam is a kereskedőnek.
    De azért annak az olasz 'firkásznak' is letörném a kezét aki így tervezte meg ezt az egész felfüggesztést. A robogókon ugye csak féloldali rugóstag van hátul, az egész terheléssel rajta, így fokozott figyelmet kellene szentelni neki, erre odab..sznak egy ilyen ócska vasdarabot hogy az majd tartja..
    Hát kapják be! Megint alapjaiban megingott a bizodalmam az olasz gépekben.
    (Pedig olyan kurva jól mennek és jól is néznek ki.. :O )

    Az a baj hogy normálisabb robogóból nincs túl nagy választék, van ebben az árban Malaguti F12, vagy valami Peugeot robogó, illetve rákéne fizetni Yamaha Aerox-ra. Én már bekalkuláltam hogy áldozok valami jobb reményében, csak kérdés hogy pl az aerox megéri-e a pénzét, jobb-e annyival..? Iletve még NRG mc3-asok lennének sokkal-sokkal jobb állapotban - (Vajon ennél javították ezt a hibát?)
    Látatlanban persze nehéz tanácsot adni, de hátha tudnákot pár szóval segíteni..

Új hozzászólás Aktív témák